• steweee
    na, üzembe helyezve, kipróbálva, tesztelve, konklúzió

HannsG HU196DP
    1280*1024 natív felb
    8ms válaszidő

nagyon tetszik a képe, meg vagyok vele elégedve, bár összehasonlítási alapom nem sok van, viszont nem találok rajta kifogásolnivalót

a fekete színt mint olyat tényleg el lehet felejteni, helyette van sötétszürke, viszont a többi szín nagyszerű, a kontrasztok is nagyon jók, tesztelve a prey alatt. nincs húzás és folyás a szinek között, kicsit belassult a prey 1280*1024-be átrakva, de az a videokari miatt van, és nem tapasztaltam különbséget játék alatt az 1024*768as felbontáshoz képest hgoy szebb lenne. ellenben a html oldalakat böngészgetve jelentős a különbség, a natív felbontásban sokkal szebbek a betűk, viszotn itt nincs is nagy gépigény

pixelhibát kettőt találtam rajta,már ha azok azok és nem a képernyő szennyeződései, de egyáltalán nem észrevehetőek csak ha nagoyn keresi az ember. de majd mindjárt megpróbálom letörölni, hátha csak kosz

a kontrasztok és szinelválasztódások sztem jobbak mint a crt-k nél, egy iiyama ls902ut-t használtam eddig, az egy félprofesszionális 19-es. sztem kb.ua képminőséget nyújtják , csak másképpen

a beépített hangszórók viszont teljesen értelmetlenek, még teljes hangerőre kapcsolva, és szoftveresen maximumra hajtva is alig szólnak, mikor már a normál hangszórók kilyukasztanák a dobhártyát. tök felesleges volt beleépíteni egy ilyet, látszik hogy csak a marketing és a trend kedvéért kapott helyet

de egyébként bruttó 50.000-ért sztem jó választás volt