14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#3943 Pl: gepbolt tartók
hco tartók
De ha beírod, hogy lcd monitor arm (vagy mount) a google-ba, találsz sok helyen sok féle típust. -
Code92 #3942 én a samsungra szavazok de az lg se rossz -
audi001 #3941 LG 19" L1953S-SF LCD
Samsung 932BB 19" TFT-LCD monitor
Melyiket kettő közül? -
JTBM #3940 Számítógépes asztal minden profi helyen egy nagy sík lap, kb. 120 cm magas.
Az igazán jó asztal:
- Állítható a magassága.
- Nem teljesen sík, hanem a számítógép előtt van egy félköríves rész , hogy még kényelmesebben odaférjen hozzá az ember és még több minden essen könnyen kézre. -
#3939 gázteleszkópos szék -
TommoT #3938 a helyzet az, hogy vettem normális széket, csak magas...a régin meg ugyanúgy görnyedek
egy magasabb asztal is megoldás lehet...hmmhmm
még sir quno jedi válaszát megvárok -
izb #3937 ez is egy jó megoldás,viszont az én ötletemmel az egészségedet is megóvhatod hosszútávon... -
TommoT #3936 hmm...egy ilyet hol lehet kapni és mennyiért? dekstop házat venni és átpakolni bele mindent csak nem olcsóbb
izbsystem: vagy kitömni a monitor alját -
izb #3935 veszel egy normális széket és asztalt:) -
#3934 Ha az adott moncsi nem tud olyat, akkor nem tud, de lehet veni VESA kompatibilis karokat, amit ha rászerelsz, azzal oda állítod, ahova akarod. DE, ha sajnálsz ilyesmire pénzt kidobni, akkor marad a doboz, avagy könyv alátét, esetleg egy desktop ház. -
TommoT #3933 nemtudjátok hogyan kell feljebb állítani egy samsung syncmaster tft-t? mindig görnyednem kell, hogy "szemtől-szembe" (ne felülről) nézzem -
steweee #3932 na, üzembe helyezve, kipróbálva, tesztelve, konklúzió
HannsG HU196DP
1280*1024 natív felb
8ms válaszidő
nagyon tetszik a képe, meg vagyok vele elégedve, bár összehasonlítási alapom nem sok van, viszont nem találok rajta kifogásolnivalót
a fekete színt mint olyat tényleg el lehet felejteni, helyette van sötétszürke, viszont a többi szín nagyszerű, a kontrasztok is nagyon jók, tesztelve a prey alatt. nincs húzás és folyás a szinek között, kicsit belassult a prey 1280*1024-be átrakva, de az a videokari miatt van, és nem tapasztaltam különbséget játék alatt az 1024*768as felbontáshoz képest hgoy szebb lenne. ellenben a html oldalakat böngészgetve jelentős a különbség, a natív felbontásban sokkal szebbek a betűk, viszotn itt nincs is nagy gépigény
pixelhibát kettőt találtam rajta,már ha azok azok és nem a képernyő szennyeződései, de egyáltalán nem észrevehetőek csak ha nagoyn keresi az ember. de majd mindjárt megpróbálom letörölni, hátha csak kosz
a kontrasztok és szinelválasztódások sztem jobbak mint a crt-k nél, egy iiyama ls902ut-t használtam eddig, az egy félprofesszionális 19-es. sztem kb.ua képminőséget nyújtják , csak másképpen
a beépített hangszórók viszont teljesen értelmetlenek, még teljes hangerőre kapcsolva, és szoftveresen maximumra hajtva is alig szólnak, mikor már a normál hangszórók kilyukasztanák a dobhártyát. tök felesleges volt beleépíteni egy ilyet, látszik hogy csak a marketing és a trend kedvéért kapott helyet
de egyébként bruttó 50.000-ért sztem jó választás volt -
#3931 Normális dolog, hiszen az a Hanns-G -nél nem tartozék..
Az egy külön kábel,.itt egy alap, ennél azért vannak komolyabbak is...
-
steweee #3930 itthon van, de vmiért nem indul.lehet mert a felbontás beállítás maradt 1024*768-on? refresclock-al. természetesen
amúgy az normális dolog hogy nincs hozzá csak normál vga catlakozó?
külön kell hogy vegyek dvi átalakítót? vagy az külön kábel is egyben? -
gbravoo #3929 Sziasztok! Már lehet volt róla szó de ahogy vissza olvastam nem találtam semmit. Szóval monitor vásárlás előtt állok és ezt néztem ki:
TFT 22" Belinea 22 W Artistline /300cd/m2, 1000:1, 170°/160°, 5ms, beépített hangszórók/
Sajnos azonban nem találok tesztet egyáltalán róla leszámítva egy német-et amit nem nagyon értek. Ha valaki ismeri esetleg rendelkezik is vele az kérem írja meg a tapasztalatait vagy ha tud tesztet(angol v. magyar). Nem szeretnék valami gagyit venni. Elöre is köszönöm! -
steweee #3928 nem a boltban hozták ki elém, hanem rájuktelefonáltam hogy meghozták e amit megrendeltem. és szóltak hogy hiba történt, nem pontosan azt a tipust hozták a szállítók amit kértem hanem a
HannsG HU196DP 19" TFT-LCD
tehát az eredetivel ez amennyi infót találtam róla abban tér el hogy a típusmegjelölése
HX191DP helyett HU196DP és leírás szerint nem 5ms hanem 8 ms a válaszideje
több eltérést nem találtam a keresővel megjeleníthető különbségek között, de egyébként hányinger, hogy sztem direkt össszevissz a kerülnek fel a monitorok adatai a kereskedők oldalaira, hogy nem lehessen objektív képet kapni róluk -
#3927 nem lesz semmi különbség. vedd..
ja, most nézem... ha már kihozták, akkor miért érdeklődsz, hogy megvegyed-e??? -
#3926 nem lesz
megveheted -
steweee #3925 korábban már érdeklődtem azóta megrendeltem és ma meghozták ezt:
http://www.edigital.hu/product.php?productid=27883&cat=436&page=1
de sajnos nem az 5ms válaszidőset hanem a 8ms válaszidős verzióját.
ua. az ára. megvegyem ?
sürgős lenne a válasz !
lesz észrevehető különbség játék alatt? mert kizárólag arra lesz használva -
#3924 Philips 200W6 20" wide
márciusban lesz 1 éves -
#3923 Aha értem. Neked milyen monitorod van? -
#3922 szemmel láthatóan? szerintem annyira nem érzékelhető, ezzel együtt nem vennék csak analóg monitort ha már van digitális is -
#3921 Amúgy a DVI mennyivel javítja a képminőséget? -
#3920 Jaja, egy helyről szedtem össze az egészet, ezeket találtam jobb árban, amúgy a nagyakerünktől venném -
#3919 akkor gyárt :)
nekem sem kell mindent tudnom
erre van ez a fórum -
Mr Johnny #3918 Még hogy az Acer nem gyárt panelt... Az AUO panelekről akkor eddig gondolom nem hallottál, és ha utána olvasnál akkor tudhatnád, hogy azt az Acer alapította. Ennek ellenére akármilyen panel is lehet benne, de nem egy monitorukba szerelnek AUO gyártmányú panelt. -
#3917 a 2000:1 dinamikus kontraszt
17 helyett miért nem 19, az is csak 1280x1024
a 920N: nincs DVI, felejtős, hacsak nem nagyon olcsó
a 740BF ilyen tekintetben jó
végülis a wide sem rossz, de nem is az a hűha
szerintem nézd meg működés közben mindet és úgy válassz, bár a 920N-t én nem javaslom
egyébként meg hol akarod megvenni? mind a 4 tipust kapni ott? most megsúgom ha nem kapni, akkor hiába a szép elképzelés, azt fogod megvenni ami van :) -
#3916 Akkor 731BF lesz :) -
Inquisitor #3915 Egy szavazat a 731BF-re. :) -
#3914 Szia! szerintem a 731 bf a legjobb nekem is az van, és nagyon jó kis moncsi 2000:1-hez és 2 ms-mos -
#3913 Akkor melyik lenne a legjobb? -
#3912 oksi -
#3911 Nekem mondom csak az legyen a lényeg hogy a fekete télleg fekete legyen ne zöldes és ne legyen átmenet a fekete-szürke, szürke-fekete között. Itt sokan ajánlották a Samsung 913N-t de arra nincs pénzem. -
#3910 Samsung 731BF
Samsung 920N
Samsung 740BF
Samsung 940BW -
#3909 Acerből van új 26"-es moncsi 193eHuf nettóér az eboltban. Asszem tud 1920*1200-at. Ez mán döfinger!
Acer AL2623W -
#3908 neked is azt mondodm, szépen linkelgesd be a jelölteket, ne nek(ünk)em kelljen már keresgetni -
#3907 na csak a szerettel szót javítottam át örömmel-re és 2x küldte el. bocsi -
#3906 Sziasztok!
Mint már korábban említettem leszeretném cserélni a ViewSonic VA703b TFT-met egy jobbra, mert a feketéjével nem vagyok megelégedve és erős sávosodás tapasztalható játékok közben. Ezek közül melyiket vegyem?:
1.: Samsung 940BW
2.: Samsung 920N
3.: Samsung 731BF
4.: Samsung 740BF
Tapasztalatokat, javaslatokat örömmel várok! Előre is KÖSZ! -
#3905 Sziasztok!
Mint már korábban említettem leszeretném cserélni a ViewSonic VA703b TFT-met egy jobbra, mert a feketéjével nem vagyok megelégedve és erős sávosodás tapasztalható játékok közben. Ezek közül melyiket vegyem?:
1.: Samsung 940BW
2.: Samsung 920N
3.: Samsung 731BF
4.: Samsung 740BF
Tapasztalatokat, javaslatokat szerettel várok! Előre is KÖSZ! -
#3904 ezt a samsung 214T mi teszi olyan nagyon drágává? mindenhol tényleg 750 euró feletti árak repdesnek, a többi monitorral összehasonlítva szerintem ez elég drága,főleg hogy ha jól látom 2005 ös gyártmány.