• steweee
    ok, nem tudtam a opontos képarányt, de a lényeg ua. azért nem olyan egyszerű a dolog mint ahogy leírod. ahogy bármely más elektronikai eszköznél, itt is lehet nek nagy eltérések azonos árszint mellett, ezért érdemes utánajárni mit vesz az ember, a lehetőségeken belül. értve ez alatt a kaphatóságát is a dolognak

LG L1952H-BF itt jó lenne tudni mit jelent a -BF végződés, mert az olyan egy tizessel drágább, ezt is dícsérik, és szintél elérhető azonnal

az 1280/*1024-es felbontás azért kell mindenképpen, mert egy 7600Gs-nek az pont tökéletes, abban még tudja az összes jelenlegi játékot gyorsan futtatni. igazából a mostani 19"-es crt-n 1024*768-ban játszom mindennel, és nekem már az is tökéletesen megfelel szűrőkkel meg egyebek. de nemrég vettem, úgyhogy nem cserélem egy darabig erősebbre, magasabb felbontásban meg már gyenge lenne
    hátha lehet másnak is segíteni aki hasonló árkategóriában akar venni új moncsit

nálam a következők maradtak talpon:

HannsG HX191DP 19" TFT-LCD monitor - erről jókat mondtak a boltban ahol érdeklődtem (sok típust kérdeztem)