PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Szóval várnám az észrevételeket.
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Amúgy a monitor maga nem rossz, csak a felbontása lehetne nagyobb 19"-es létére. 1600*1200-as felbontásban még mindig csak a FuSi P-20-2 az egyedüli elérhetõ? Kicsit húzós az ára, 170 ropi.
Valami kib@szott nagy kavarás van ezen monitor körül...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Különben nem lenne rossz, nagyon jó kis monitor még így is.
Srácok tanácsot szeretnék kérni tõletek TFT vásárlás ügyében. Kinéztem két 19"-es TFT egyszer egy Samsung 930BF-et illetve egy ViewSonic VX924-et. Kérdésem az volna, hogy kinek milyen tapasztalata van e két TFT-t illetõen.
Elõre is nagyon köszönöm!!!!
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Kedves Partnereink, vége, vége, vége!
Vége a világító és sötét pixelek, valamint a teljes és subpixelek összehasonlítgatásának, a vitatkozásoknak: al- vagy teljes pixelrõl van szó……
Február 11 péntektõl az LG ISP divíziója, és szervíz osztálya deklarálja, hogy az LCD monitorok esetében az 1 szubpixel hibát is jóváírja partnerei számára.
Reméljük, hogy ezen intézkedésünk is bizonyítja és demonstrálja számotokra, hogy mi itt az LG-nél mindent megteszünk annak érdekében, hogy Partnereink méginkább biztonságban érezzék magukat, és továbbra is teljes megelégedéssel vásárolják az LG monitorokat.
Ilyet lehetne a Samsungnál is bvezetni, és nem csak Dél-Koreában.
Szerintem...
;-)
"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Nem 1280 a natív felbontása? 😮
Énszerintem igen, de ha jól tudom nem sokkal több a 930BF ... vagy tévedek?
Ez valami spéci magyar marketing fogás akkor, mert a Samsung az egyetlen aki cserél 1 pixelre, de az is csak a Koreában eladott példányokra érvényes.
Karácsonyra kaptam egy 17"-os ACER AL1717 típusú TFT monitort. Az lenne a problémám vele, hogy január elejétõl azt csinálja, hogy mikor bekapcsolom, akkor vagy jó 20-25 másodperc eltelik, mire képet ad, addig csak az acer felirat villog. Ez csak 1-2 hetes mûködés után csinálja. Már a menüjébe se merek belépni, mert már az is lefagyott egyszer, és egy idõ után tûnt csak el az osd ablak. 1024x768, 32bit, 75 Hz, amin használom.
Valakinek esetleg van valami tippje, hogy mi lehet a baj? Esetleg találkozott már valaki hasonló esettel? Eddig nem hallottam rosszat az acer-rõl, de most valahogy nem vagyok meggyõzve.
550es fényerõsség
nincs rajta DVI interfész ha jól tudom, csak sima RGB csati,viszont szép és szinekkel telt a képe
1280x1024@75hz a nativ felbontása.
A Samsung 19" 913N LCD 8ms es monitor mennyire jó/megbízható?
Akkor lehet megéri az LG háza táján is szétnézni?
Jobb, mint amire számítottam, játékokkal nincs gond és más felbontásban is jó a kép. (legalábbis sztem)
Amúgy ez a 3év gar. hogy mûködik? Ha pl. 2év után a gyári elõírtnál több pixel kimegy, visszaviszem, kötelesek kicserélni? (javítani ugye nem lehet)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A többi szubjektív hallottam olyanról aki 25-öst se vesz észre van aki a 2-es is meglátja a sarokból :-)
Sztem saját szemeddel nézd meg ha tudod és érdemes elolvasti a TFTpanelen lévõ cikket.
Amúgy mekkora monitort akarsz veni aminek nativ-ja 1280x1024?
Monitor vásár elõtt állok, kéne egy kis info!
Játékoknál mennyire észrevehetõ a különbség 8ms és 12ms között, megéri az ártöbbletet a 8ms-es?
Kontraszt, fényerõ szintén elsõsorban játékokhoz menyi az ajánlott?
És a legfontosabb, az igaz, hogy TFT-knek adott a felbontása, és ha az alkalmazásokban más felbontást használok rosszabb lesz a képminõség?
Mert ha ez így van az elég gáz, pl. ha arra gondolok, hogy újonnan megjelenõ játékokat vszínû nem fogja vinni a gépem 1280x1024-ben szaggatás nélkül.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Philips 190V6 TFT
19"
felb:1280x1024
fényerõ: 240cd/négym.
kontraszt 500:1
válaszidõ: 8 ms
Sima ablaktisztítóval és puha papírtörlõvel szoktam. Az jó neki??
<#wow3>#wow3><#vigyor2>#vigyor2><#conf>#conf>
A smooth sea never made a skillfull sailor
szval ezért veszek ezentúl helyben monitort........
így lehet akár két három hét is míg javítják
az ár és az érték között logikai és van
amúgy egy kérdés
ha elviszik a monitort javítatni kötelesek arra az idõtartamra cseremonitort biztosítani?
Számítástechnikában nem nagyon van olyan, ami ne veszítene rohamosan az értékébõl.
A 193P+ is október végén 130-150 rugó volt, most meg...
meg itt úgy megy, mikor mész pestre
szerdán?
akkor csütörtökön jövök érte
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
én nem fizetnék ennyit vmiért ami egy év múlva a felét se éri