• Palinko
    #14276
    Sajnos nekem sincs tapasztalatom se AOC se MSI monitorokkal, de azért technikai eszközről beszélünk, nem tudsz olyan minőségit vagy drágát venni amivel sehol ne lenne valakinek baja. Persze jobb az MSI meg több featureje van de kérdés hogy ennyiért megéri-e.

    Szerettem volnna hasznosabb lenni de még csak a panel típusát sem találtam meg hogy bár megnéznénk más gyártókat akik ezt használják. A TFT centralon is kiírták hogy fúj túl sok idő szétszedni és kideríteni szóval a jövőben szarnak bele, majd a tesztjeikbe leírják amit ők személyesen tesztelnek. Persze hogy tesztelték az adott MSI-t de nem írták le. Kár hogy nem kötelezik a gyártókat a publikálásra vagy csak én kerestem bénán. Azért a tesztek alapján nem rossz monitor ez de azt meg biztos olvastad.

    Én szerintem bevállalnám, bár mostanában az én preferenciáimnak az LG szállít megfelelő monitorokat. Az Acer Predator vonala is érdekes, de nagyon átalakult a monitor piac. Régen Samsung vs LG-ről szólt kb. Meg persze a szélen hagyva helyet a kisebb szereplőknek de egy átlag felhasználó megtalálta a két gyártónál ami kell. Ma meg sokkal diverzikáltabb a helyzet és megjelentek az ilyen általános gyártók pl Asus is például olyan gyártó akire számítottunk mint alaplap, videókártya gyártó stb, de régen monitort nem vettünk volna tőle, most meg durván high end monitorokat készítenek. Szerintem az MSI is ezen a hajón evez fel, kicsit a doboz is OEM gyártásnak tűnik, a panelt veszik valakitől de szerintem ennyiért azért odafigyelnek a minőségre is. Tudom ez nem túl sok segítség :D