• Bokafix2
    #14275
    Tervben volt, de AOC-ről szerencsére több felhasználói véleménnyel lehet találkozni a fórumokon, mivel jóval olcsóbb, és ezért többen is használják. Volt aki írta, hogy 1 éven belül kuka lett az AOC monitora, persze nem úgy hogy teljesen elromlott, de így is használhatatlan lett, mert elkezdett enyhén remegni a képe, főleg a betűknél volt észrevehető, és ahogy tovább használta, egyéb képzaja is lett. Olyan monitort nem akarok ami hamar elromlik, vagy pedig kisebb-nagyobb képhibái lesznek.

    Egy korábbi monitorom 5 évig működött megbízhatóan hiba nélkül, és nem azért lett lecserélve mert bármi baja lett, hanem csak nagyobb felbontást és képátlót akartam, így lecseréltem, de a mai napig hibátlan. Ilyen vételt szeretnék az új monitor esetében is, mert nincs kedvem fél-egy év után szervizeltetni, meg apróbb hibákkal lehet hogy nem is fognak kezdeni semmit.

    Jártam már úgy garanciás monitorral, hogy apró (de zavaró) képhibája lett, és nem cserélték ki... visszaküldték ugyanolyan hibásan. Szóval ha nem romlik el teljesen az még a rosszabbik eset, mert szarni fognak rá... képet mutat, úgyhogy nincs vele semmi gond: így vannak vele. Nem ismerek minden egyes szervizet persze, de vannak rossz tapasztalataim. Nem érdekli őket, hogy téged mennyire zavar az adott hiba, ha van folyamatos nézhető kép, akkor basznak megcsinálni. Szóval számomra első számú prioritás a megbízható működés.