| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Nekem véleményem?
Én mióta ezt megvettem! Nekem soha többet NEM kell 16:9, 21:9 -es monitor. Munkahelyen is 2*16:9 van. Persze ott nincs game. Itthon meg a game? Nincs megosztvaaa!!!
Ha már 2080 (akkor van ott vas is), meg ennyi pénzd kidobsz rá... Akkor már az a pár +k, nem oszt, nem szoroz.
Én tuti nem bántam meg.
Ips, va? Itthonra, játszani? PFf. Nem egy weboldal tervező vagy. Akkor vágnád... Addig meg? Tökmindegy, hogy RGB-t mennyire tolja.
144Hz, 1ms, 350cd, 10bit-en megy! Ok csak 3840x1080. De kegyetlen! ~1-1.2m -ről nézem. De brutál. Amit belátsz játékban FOV.
FreeSync-et tudja már ez is. De NEM is használom. Ha van vas, vsynch -el jobb. HDR néha már zavaró, annyira durva. Ki is kapcsolom legtöbbször. És ugyanúgy tolod 2560x1080-ba is, vagy 1920x1080-ba is. Meg felosztod monitort. Oda rakod ahova akarod. De a multitasking is kegyetlen! Egyik oldalt gép, másik oldalt konzol. Meg úgy általánosságban. Itthon is gépezni. Több ablak egyidejű elérése. Netezés, közbe filmnézés. Stb. Egyszerűen brutál.
C49HG90
Én nem bántam meg. FPS-re bőven jó ez is. Csutka full max grafon, miden megy. Na most ha 2080-ad van, akkor van ott vas is.
Nekem csak alanti gépem van. Gépfejlesztés odáig jutott anno, hogy vettem a 1070-t, ssd-t. meg a monitort. Aztán elköltöztem, mert családi házat vettem... Azóta nem költöttem a gépre. De ez is kiszolgál teljes mértékben.
Csak vess rá egy pillantást.