• Deviome
    Üdv!
    Egy gyors kérdés. Játékra szeretnék venni monitort. Mindenki ezt ajánlja DellU24 Viszont kövezzetek, mert lehet én vagyok a hülye. Ennek a monitornak meg az összes IPS-nek horribilis Input lag-ja ( persze az input lag-t nem merik feltüntetni sehol ) van. Már a GtG is rohadt sok. (persze a 400K Ft-os már jó, de hát azért nem anyuci-apuci pénzel. :P )
    Viszont Én amit kinéztem Eizo . Ez szerintem bőven agyon veri a Dell-t. 0 input lag. A GtG-je iszonyat jó. A többi pedig a névből már következtethető.
    Melyik lenne jobb vétel? Én nagyon az Eizo-ra hajlom. Úgy érzem, hogy ott már nem nagyon van csíkozás. A csíkozáshoz meg annyit, hogy kb 10 éve játszom FPS-t.
    Szóval Ti melyiket ajánlanátok? És mért? :)

Még annyit, hogy van-e olyan megoldás, hogy kipróbálni a monitort? Mert a boltok nem hajlandók ilyet kialakítani. Viszont én vakon nem szeretek monitort vásárolni. Egy Asus 19" TN-em volt, de azt nagyon kifogtam, mert iszonyat jó monitor volt. Viszont nagyon, de tényleg nagyon pici húzása volt.
    Szóval van olyan lehetőség, hogy kipróbálni és, ha nem tetszik akkor ok és mindenféle ökörség nélkül visszaküldeni és megköszönni?