| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
650-es kontraszt arányt írnak róla, ami elég jónak tűnik. Sajna, nincs még egy TFT-m otthon, hogy hasonlítani tudjam a képét, a Saturnban is hiába volt bekapcsolva több moncsi mellett kiállítva, csak valami piros alapú reklámgraf ment rajta elég fos/mosott minőségben, semmi részlettel, semmi gyors mozgással. A látöszöget tudtamm csak benézni, amiben nem láttam másik moncsikhoz képest jelentős különbséget, papír szerint oldalirányban 160 fok.
(Bezzeg pl a xtrémdigitalban -ahol én is szoktam a Viewsonicokat tapizni;)- egy jóminőségű képeket váltogató képernyővédő fut a moncsikon, ott megértettem, hogy miért kerül pl egy Samsung másfélszer annyiba, mint egy gagyi)
Sajna nincs rajta digitális, csak d-sub bemenet, és hiába van beépített hangszórója, nos hát ... kb egy 1 500 Ft értékű Hama "hangrendszer" minőségét prudukálja.
Utána nézve a neten, most látom hogy asszem van hangszóró nélküli változata is, legalább 5 ezressel olcsóbb lehet. Szal azt valszeg érdemesebb megvenni.
Első bekapcsoláskor elég furcsa dolgokat produkált, mivel nem natív felbontásban indult, a képminőséggel ugyan nem volt gond, de valahogy eszméletlenül lelassult a megjelenítés. Ezt más jobban tudja, hogy miért lehet. Aztán natív módba kapcsolva 1200akárhánsyor-1024 asszem, nos az egy kicsit menyország volt;)
Gyorsan fel is nyomultam egyet Enemyterritorrizni, hát az a játékélmény új dimenzióit nyutotta meg.