| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
De az x360 on tudod állítani nem? Szerintem ez olyan dolog lehet hogy ne keveredjünk bele a hangerők több eszközön való álligatásába, nekem pl rávan kötve egy szettopbox HDMI n keresztül így ha TVt nézek akkor a tv hangerejét a tv távirányítójával szabájzom ,de ha a monitoron le tudnám venni a hangerőt akkor most nem tudnám hogy miért nincs hang és ráadásul oda is kéne mennem a monitorhoz hogy felhangosítsam mivel távvezérlő nincs.Ugyan ez lehet ha pl egy PC van rákötve ott is a médialejátszón húzgáljuk a csúszkát és nem gondolunk arra hogy a monitorban is lehet állítgatni ,csak a kavarodás lenne ,szerintem ez logikus megoldás ,az viszont már nem logikus hogy a monitor nem képes átkapcsolni magától arra a bemenetre amin kizárólagosan jön a jel így marha bosszantó mivel távirányító nincs ,felállni odamenni és az irtó lassú gombokkal átkapcsolni pl a tv forrását vagy neked az x360 forrását ha legutóbb máson volt.
Jó hír hogy a tesztek alapján az új dell modellek még erősebbek lesznek nem csak a csúcs premier color ok hanem az ócsó 45-50 ezres modellek is úgyhogy a tescós dömping konkurenciák felköthetik a gatyát .