| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Semmivel nem tud többet egy félmilkós eizo a dell 2711 nél nekem is az van és tök jó most 180 körül van már a piacon.
De ha elmagyarázod mi a különbség a kettő név között azon kívül hogy kétszer háromszor annyiba kerül azt megköszönném .
Amúgy a dell hibái: Nehéz a kezelőfelülete és lassú , nincs távirányító, néha lefagy a képernyő egy monitor kikapcsolása állapotból való visszatérésre ilyenkor csak az on off gomb megnyomása marad de van amikor az is lefagy és csak a hálózati villa kihúzása marad ha nem akarod ujraindítani a gépet.
Ezekkel az érintőgombos elektronikus szarral baszták el a monitort és marhára irritáló de használat közben soha nem történik hiba és a képernyő minősége is inkább a félmilkósok fölött mondható,ezenkívül rengeteg mód van ,szimulálja az srgb t 100% ban ,tudja az RGB t,YPbPr t, PC -MAC gammát, videó módban állíthatod az RGBCMY színek erejét , xv modot, hue ,gain,offset,saturation t,látszanak a 30bites csíkok is szóval szerintem zsír ennyi pénzért.
De én is kíváncsi lennék mi kerül fél millióba egy eizón?