• Blum
    Azért a BenQ vagy pláne a Samsung egy LÉNYEGESEN komolyabb monitor,mint az az Asus. Még akkoris,ha mindhárom TN panellel lett felvértezve.

IPS-ről már mindenki kifejtette a véleményét,kivéve engem,úgyhogy most megteszem:

Engem nem győzött meg. Haverom vett kb. 1 éve egy DELL U2410-et. Ha pontosan szemben ülök vele,akkor a világon semmi különbséget nem látok. Fekete színnél nincs bevilágítás,meg mintha kicsit homogénebbek is lennének a sötétebb színek.
    Ha oldalról vagy alulról nézem a monitort,akkor nincs színtorzulás. És mindenki ezzel jön...de könyörgöm! Ki a franc nézi a monitort oldalról vagy alulról. Én személy szerint szemben szoktam ülni vele,nem vagyok mazochista :)

Grafikus programot használó embereknek elhiszem,hogy fontos az a bazi nagy színhűség,de átlagfelhasználónak...szerintem felesleges.
    Egyedül ami kifejezetten tetszett az az összeszerelési minőség. Bár ezt az ember 120-130k-ért azt hiszem el is várhatja.

Azonban rögtön ellent is mondok önmagamnak,mert amikor volt ~50k-ért U2311,akkor abszolút azt érte meg megvenni.