| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
ba32107 #12545 Üdv! Vettem egy monitort az ipon-nál. Most hoztam haza, viszont látom, hogy pixelhibás. 1 pixel rózsaszínnel be van ragadva, és elég zavaró, mert mindenféle sötét háttérrel azonnal észrevehető. Na most elolvastam az ide vonatkozó részt a vásárlási feltételeknél, de nem egészen értem..... ezt a monitort vettem:
katt
Azt hiszem valamit módosítottak, mert az ára is más mint amennyiért én vettem tegnap, és esküdni mernék, hogy a 3 napos pixelhiba garanciánál igen volt odaírva. Szerintetek visszaveszik / kicserélik? Azért nem vagyok benne biztos, mert a vásárlási feltételeknél valami olyasmi van írva, hogy x hibás pixel megengedett. De azért eléggé zavaró, nagyon látszik sötét háttérnél. Amúgy hogy megy egy ilyen pixelhibás csere? Ott helyben bedugják, megnézik, és adnak egy bontatlan újat? Vagy csak a monitort cserélik ki és kész?
Még egy másik, ettől független kérdés. Az iponnál lévő kábelek és átalakítók közül tudtok mondani egy normális, olcsó hdmi kábelt és hdmi/dvi átalakítót? Nagyon sokféle van, és nem tudom mi a különbség közöttük.