| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Nem igazan erdekel IPS panel kep minosegere amikor a TN kepminosege is tokeletesen megfelel szamomra es harmad aron elerheto mint az IPS . Egy kicsit beteges hogy allandoan ezzel dobaloztok amikor egy elfogadhato 24" IPS moitor 100k felett van . Ezert nem latja az emberek nagyresze .... ugye >> mert nem engedheti meg maganak . A masik ... mi lenne ha latna ? Talan megtehetne ?
Az DELL U2410 legolcsobb ara >>> 113.500 pengo.
Samsung SyncMaster P2470HD >>> 53.200 pengo
Par hsz a Samsunggal kapcsolatban :
"Ez egy a kategóriájában jó vétel.
Maximálisan elégedett vagyok vele. Mind a monitor mind a TV része hozza az elvárt szintet. Csak ajánlani tudom.... [tovább...]
Poles
2011.05.22.
Szerintem is kiváló! :)
Szerintem is tökéletes termék! Mind a monitor, mind a tv funkciója kíváló. A digitális adások földi antennával simán bejönnek, jó a tunere. Korábban sok rosszat hallottam a TN-esek betekintési szögeiről, de szerencsére kellemesen csalódtam! :) Csak ... [tovább...]
Dávid
2010.07.16.
Szuper jó!!!
A nem szakembereknek is könnyen kezelhető,érthető menűrendszere van.Szép kivitelű,nagyon jó kép van rajta,kategoriájában csak jót lehet mondani róla.Örülők ,hogy ilyent vettem.Mindenkinek jószivvel ajánlom.Én tv-ként használom.... [tovább...]
kikelet
2010.07.09.
Szép is, jó is. 1 másik dimenzió. :)
Nagyon jó cucc, nagyon jó árban. Meg vagyok vele elégedve. Xbox360-al szinte életre kel. :) Tv része is nagyon jó. ... [tovább...]"
Azt hiszem meg is beszeltuk ......