PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, ez elég tág megfogalmazás, de a valóságban még ennél is engedékenyebbek a boltot. Mi például akkor is cseréljük a dolgokat, ha "túlkicsiatévé", vagy "inkábbmégisapiroskamerakell". Mindezt arcvágás nélkül, hiszen semmi anyagi kár nem éri a boltot, ha visszavesz egy sértetlen készüléket. Ha meg komoly baja van a cuccnak, akkor a fenti eset lép életbe.
Aki meg sufniboltokban és nevesincs webshopokban vásárol az ne csodálkozzon azon, hogy egy olyan bolt, aminek semmi köze a magyarországi szervizhez és a magyarországi forgalmazóhoz, az mindent megtesz az érdekében, hogy ne kelljen lenyelnie egy eszköz árát tisztán mínuszként.
72 órán belül, ha nem tetszik és visszaviszed, csak az üzlet jóindulatán múlik, hogy visszaveszi-e. Kötelezve nincsenek rá. Ez Olyan 1990-elõtt volt, szelektív az emberek emlékezete.
Rendeljetek neten, akkor 8 napig bármivel vissza lehet vinni.
2560-as monitort vagy akár nagyobb felbontásút meg most is vehetsz. 3D monitorokból azért nem lesz egy darabig 1920-nál nagyobb felbontás, mert így is necces a képfrissítés, megjelenítési sebesség, input lag, stb.
Gagyi és olcsó LED-es monir fényereje aktív szemüveges és polárszemüveges 3D-hez is kevés fényerõt ad, normális használható LED technológia meg elég drága még.
de nem tudom hogy két 3D-és LED-es FullHD-ést vegyek
vagy egyet, és egy érintõképernyõs FullHD-és monitort még másodiknak
a legjobb az lenne, ha lehetne 3D-és LED-es FullHD-és érintõképernyõset kapni, sõt, a legjobb az lenne, ha olyan monitor lenne, ami 3D-és LED-es érintõképernyõs és legalább 2560x1440-es felbontású, nag abból hûármat is vennék!!!
De ilyen nincs, nem találtam :((((
A webes rendelés a 8 nappal meg, ha nem változott a törvény az elmúl 1.5 évben, csak akkor él, ha a webshopnak nincs saját bemutatóterme ahol az összes termék megtekinthetõ és/vagy a weboldalon a termék összes paraméterét és képét nem tették közzé.
Mondjuk amilyen gagyik a magyar webshopok az utóbbi pontok nem igazak az ilyen boltok 97%-ra. Vagy gáz a leírás vagy bemásolják a nagykerek oldalán lévõ elszúrt leírásokat ...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ezért érdemes még ott az üzletben megnézetni, kipróbálni a gépeket, mert akkor 1) még 72 órán belül vagy 2) személyesen tudsz reklamálni ha szemétkednek 3) te vagy az én párom <#idiota>#idiota>
De lehet nagyot tévedek.
Igazából nincs, van RGB Led-es monitor, ott jobbak a szinek és kontraszt, olyan 250-400.000-tõl kezdõdnek :(
Sajnálom, hogy 50K a határ, most egy Dell Ultrasharp 2211-es 60K körül van, igaz pixelgari nélkül. Esetleg meg lehet nézni BenQ LED+MVA paneles megoldásait, hogy az mennyibe kerül ...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Viszont ha kap, jobban jár vele, ez tény.
LG W1943TB-PF
Nagy problémával küzdök: Van egy Samsung P2470 HD monitorom. A grafikus kártyám GeForce GTX 460, mini HDMI porttal rendelkezik. Ezen keresztül használom a P2470-est, azonban ha a GF driverben HD,SD név alatt futó felbontást állítók be (pl. 1080p, 720p) a kép bármely képbeállítások mellett kap egy kékes-szürkés árnyalatot és a színek nem olyan élénkek, mintha egy PC név alatt futó (pl. 1680*1050) felbontást használnék. 1080p-ben a szövegek még idegesítõ glóriát is kapnak, amik "PC-s" felbontásnál teljesen eltûnnek... Mi lehet a probléma, hogyan lehetne az 1080p-s (natív) felbontás is olyan élményû, mint az 1680*1050?
Elõre is köszönöm a segítséget! :)
Chaos Anno Domini
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
Monitor vásárlás elõtt állok és lenne egy/két kérdésem amire nem találtam választ:
- LED-es monitorok miben különböznek a nem LED-es monitoroktól. Az oké hogy alacsony fogyasztás, de van más elõnye is? Szóval érdemesebb LED-est venni, vagy maradjak a "hagyományos ízeknél"?
- Maximum 50 ezret szánok monitorra a következõ hónapban (+-1000 forint belefér, de ha lehet inkább nem), tudtok valami 22" -os (vagy nagyobb) FullHD monitort ajánlani HDMI csatlakozóval? Olyan érdekel ami ezért az árért a lehetõ legjobb képet/szolgáltatásokat nyújtja és esetleg van személyes tapasztalatotok vele.
Nekem nemrégiben sikerült szemrevételeznem és kipróbálnom egy Samsung BX2231-es monitort és nagyon megtetszett a képminõsége. Az ára is kb rám van szabva, szóval filózom a megvételén, de nem szeretném elkapkodni, ha esetleg létezik a piacon ennél jobb is.
Minden segítséget elõre is köszönök!!!
Thrash \'Till Death
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Thrash \'Till Death
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Nem értek hozzá,csak azért kérdezem :D
Az egy másik dolog, hogy kb csak erre az egyre jó igazán.<#vigyor>#vigyor>
Thrash \'Till Death
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A segítségeteket szeretném kérni, mégpedig abban h 30-35k körül milyen monitorokat tudnátok ajánlani? Elsõsorban játékra kéne, s az ár/teljesítményben is elfogadható legyen.
Elõre is köszönöm, Boldog karácsonyt! :)
Thrash \'Till Death
De ahogy gondolod,a te pénzed.
Én is LED-est akartam,csak aztán felvilágosultam,hogy ebben a kategóriában olyan nagy kül. nincs a kettõ között. Élõben is láttam,mielõtt megvettem. Ez,meg egy LED-es LG ment egymás mellett és én semmi különbséget nem vettem észre.
Amúgy igazából ebben az árkategóriában FullLED-est nem fogsz kapni. Az a LED az annyit jelent,hogy a háttérvilágítás a LED. (Azt hiszem). És kicsivel kevesebbet eszik. Szerintem simán jól járnál azzal is,amit most linkeltem,pláne azzal,amit a #11434-ben linkeltek.