• sanya200
    Hát ha nincs a vga-don hdmi akkor az első amit néztél nem biztos hogy menne mert nincs rajta dvi csatlakozó.Ezek tn paneles monitorok csak a megvilágítás történik leddel, ha jól tudom.Én azt tudom tanácsolni hogy vegyél egy ips paneles monitort színhűségben mérföldeket ver a tn panelre, igaz nem olyan gyors.
    Itt van pl ez "Dell 23' U2311H IPS 8ms VGA DVI DP USB Grey" ha csak nincs sasszemed nem fogod észrevenni hogy 8ms-os, az ára 57 körül van.Én játszottam már dell ips monitoron az is 8ms volt vagy 12 már nem tudom de én nem vettem észre rajta semmi után húzást vagy hasonlót.Képminőségben viszont odaveri a tn panelt.Meg attól is függ mire használod, ha képszerkesztésre is akkor felejtsd el a tn panelt, mert az nem arra való.Sajnos mikor én vettem akkor még nem foglalkoztam képszerkesztéssel de ma már bánom hogy nem ips vagy s-ips-t vettem.De vannak még más formátumok is mint pva, s-pva ezek mind jobbak mint a tn panelesek.
    Csak rakj egy tn paneles moncsi mellé egy 1000 éves crt-t hatalmas különbség van a 2 között a crt javára, sokkal szebb és természetesebb színek vannak rajta.