14419

| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
ips-nél nem jelent gondot -
TN panel ; LED -
A 8 ms-os válaszidő nem sok játékhoz?
Ui :bocsi ,hogy ilyen problémás vagyok:) -
Ez tn paneles? -
Hello!
Dell U2311h-t kell venni. Igaz, csak 23 colos, de IPS paneles. -
Par velemeny .... -
Sporolok neked :) BenQ G2420HDBL van belolle 3 . ime -
Sziasztok.Mostanában készülök monitort venni.70000 ft van rá, 24 colosat szeretnék.Főleg játékra használnám,tudnátok valamit javasolni?
Előre is köszönöm. -
várj picit míg megjönnek az oled kijelzők :D azt hajtogathatod kedvedre xD -
Solt #11941 Minden ötletet szívesen fogadok... azért gondoltam monitorra, mivel nem sok hely van, így minél laposabb cucc kéne...
De, ha van valami jó ötleted ilyen méretű tv terén, az is jöhet... már, ha egy 150W-s inverter ki tudja elégíteni az igényeit! :) -
Solt #11940 Ez az a noname, ami nálam konkrétan eldeformálódott olyan mértékben, hogy alig lehet lenyitni! :D Előfordul még JVJ néven is... :))) A képe meg... tragédia... -
BenceYCE #11939 Minden esetre egy vesa foglalat elkél rajta, h tudd f@szájosan rögzíteni és az se hátrány ha van benne auto fényerő szabályzás. meg hangszóró. Tul képp miért nem egy kistvt veszel? -
link -
Solt #11937 Az egyik buszban már van ilyen 17"-s névtelen trutyi... egy ekkora kell legalább, mert több kisebb nem fér el. Ahova tenni kéne, ott tetőablak van! :D
Egyébkén azt hiszem az lesz, hogy konzol, plusz egy normál monitor, és majd inverterről fog üzemelni... úgyis csak menet közben használnák... -
aztán betépi a tetőt olyan súlya lesz :D rakj 2 13-ast egymás után, hogy hátul is lássák. -
Solt #11935 Jó ötlet, de kicsi... minimum 17" kéne, hogy pár sorral hátrébb is lássanak valamit! :) Itthon van valami JVJ vagy mi a szösz, de ilyen neve nincs kakiért én nem adok egy fillért sem... :) -
Soltent elzavarod megveszi ezt aztán postázza majd :D nahm? :D -
-
Solt #11932 Mindenkinek egyenként? :D
Nem az ára zavar, hanem, hogy ott fogják basztatni a fülem mellett azt a szart... este marha jó, ahogy vibrál a fény a hátad mögött... otthon sem tv-zek, erre munka közben meg belefutok! :D -
vegyél neki egy hordozható dvd lejátszót :D olcsóbban megúszod -
Solt #11930 A nagy falúban... :) Van egy kis vállalkozásom, és az egyik állandó megrendelő nem hagy már békén, hogy márpedig a hosszabb vidéki utakon ők dvd-t akarnak nézni... marha boldog vagyok... :S -
BenceYCE #11929 Merrefelé buszozol? -
sanya200 #11928 #11916 hsz-re tudtok valami választ adni? -
ha meglesz a gép, nemfogod tudni telepíteni a szoftvert, már most elmondom :D
samsung driver support rule :) -
Solt #11926 Buszba lenne.
Van inverterem, elvileg 150W tud. De ahogy észrevettem, iszonyat módon meríti az akkumulátort. Lap-top töltésnél vettem észre, hogy a szivargyújtó töltővel jóval kevesebb áramot vesz fel... az inverter 2 óra alatt kinyírta az akksimat... -
Ha autóba szeretnéd rakni akkor egyszerűbb ha veszel egy 12/230 V-os invertert.
230-as monitorokból pedig válogathatsz kedvedre. -
Solt #11924 Régebben már érdeklődtem ez ügyben, de sajnos nem tudom tovább odázni a dolgot. Szóval... 12V-s monitor kéne nekem, legalább 17 colos, de inkább 19-s. Lehajtható tető monitor lenne az igazi, de csak valami JVJ vagy mi a szösz márkában találtam, azt meg inkább kihagynám. Szóval jó normál monitor is, majd nézek hozzá valami tető konzolt.
Ha valakinek van használható ötlete, örömmel fogadom... -
sanya200 #11923 nem lenne vele nagy gondom de időközbe elkezdtem komolyabban is foglalkozni a képszerkesztéssel ott meg nagyon számít a szín és a színátmenet.Úgy hogy amint tudom lecserélem egy ips panelesre, persze crt lenne a legjobb de az nehéz sok helyet foglal meg kicsi, mármint az átmérőt tekintve.A 20"-os crt meg van vagy 30 kiló akkora állat meg nem kell. -
Blum #11922 Én Karácsonyra leptem meg magam egy LG W2253 TQ-PF-el. Személy szerint semmi gondom nincs vele,amire kell,nekem tökéletes. 53k-ért vettem,mondanom sem kell,hogy ha most kéne vennem valamit,én is a Dell mellett döntenék. -
sanya200 #11921 hát ez baromira megéri még nagyobb is mint az enyém, ráadásul ips paneles, vicc de ennyiért vettem ezt a szar lg-t ami most van.Igaz már vagy 1.5 éves.Meg pixelhibás 1-2 helyen.Nem igazán vagyok megelégedve vele.Főleg azzal nem hogy szürke-fekete átmenetnél baromi ronda pixeles az egész.Mintha nagy szürke foltok lennének. -
Blum #11920 Én inkább ezt venném.
LINK
IPS panel :) -
Samsung S24A350H-t. A 27-es valtozatat vettem meg (S27A350H - kihagyhatatlan aron jutottam hozza) tegnap nyuztam a dead pixel tester-el... :D). Gyonyoru homogen kepe van (LED rulz), TN-hez kepest brillians, telt szinek, a feketet kivaloan jeleniti meg (OLED-es telefonom utan meglepetes ert). Olyan fenyerot produkal hogy 55-60% -os beallitassal kellemes a szemnek... :) (amugy a fenyerot a fenyviszonyoknak megfeleloen szabalyozza, csak gep hijan meg nem telepitettem a szoftveret). Nagy betekintesi szogek, villamgyors. Szoval igen kellemes cucc: 10/10. -
sanya200 #11918 Hát ha nincs a vga-don hdmi akkor az első amit néztél nem biztos hogy menne mert nincs rajta dvi csatlakozó.Ezek tn paneles monitorok csak a megvilágítás történik leddel, ha jól tudom.Én azt tudom tanácsolni hogy vegyél egy ips paneles monitort színhűségben mérföldeket ver a tn panelre, igaz nem olyan gyors.
Itt van pl ez "Dell 23' U2311H IPS 8ms VGA DVI DP USB Grey" ha csak nincs sasszemed nem fogod észrevenni hogy 8ms-os, az ára 57 körül van.Én játszottam már dell ips monitoron az is 8ms volt vagy 12 már nem tudom de én nem vettem észre rajta semmi után húzást vagy hasonlót.Képminőségben viszont odaveri a tn panelt.Meg attól is függ mire használod, ha képszerkesztésre is akkor felejtsd el a tn panelt, mert az nem arra való.Sajnos mikor én vettem akkor még nem foglalkoztam képszerkesztéssel de ma már bánom hogy nem ips vagy s-ips-t vettem.De vannak még más formátumok is mint pva, s-pva ezek mind jobbak mint a tn panelesek.
Csak rakj egy tn paneles moncsi mellé egy 1000 éves crt-t hatalmas különbség van a 2 között a crt javára, sokkal szebb és természetesebb színek vannak rajta. -
Ilyet néztem magamnak, mit gondoltok megvevős?
Illetve ez is alternatíva lehet
-
sanya200 #11916 Sziasztok.
Nekem van egy LGW2253V-P6F típusú monitorom de nem tudom sose normálisan beállítani,valahogy mindig sötét a kép, persze növelhetnem a fényerőt de azt se szeretem ha túl világos.
Akinek ilyen moncsija van tud tippet adni hogy milyen értékre állítsam?Hogy a szín is a lehető legjobb legyen.Ez a teszt alapján van beállítva de valahogy nem az igazi.
-
nagyon köszönöm a tömör ám teljes mértékeben kielégítő választ!
Ajánlom magam!
-
Hali!
Érdeklődnék vett-e már valaki LG IPS236V-PN monitort? Mik a tapasztalatok? Gyerekbetegségek? Érdekelne HDMI-re kötött konzol képminősége is, ha valaki próbálta már. -
KVM switch -
Sziasztok, van ötletetek arra, hogy lehetne 2 számítógépet egy asztalon esztétikusan egyszerre kezelni? (Egy monitorom van, ahol nincs kapcsoló két bemenet között)
van legalább vga/dvi elosztó, vagy esetleg vegyek egy kis monitort vagy szerintetek hogy lehetne megoldani normálisan? -