PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy plazmánál, mennyire jellemzõ még a beégés? sok helyen olvastam hogy rég nem jellemzõ már rá, ez igaz?
Thrash \'Till Death
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
blu-ray metallica koncert szo szerint olyan volt benne, mintha ott lennenek a tv kepkerete mogott, valosagban...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
philips
sony
pana
Az összesrõl csak jót halottam, szóval ezek közül kéne választanom, örülnék ha segítenétek, elõnyök-hátrányok stb.
Meg lenne egy olyan kérdésem hogy két monitor van rákötve a gépre, az egyik egy Samsung 223BW, a másik meg egy kis 15"-os samsung lcd, mint másodlagos monitor( zenéhez, msn ablak, stb, csak hogy azok ne foglalják a helyet, tudom furcsa, de nekem így kényelmes (: ), és még rá szeretném kötni a lcd tv-t is, gondoltam hogy megosztom az elsõdleges monitor ( 223bw) dvi kimenetét két részre, és akkor ugyan az megy a tv-n, mint ami azon, csak ezt az nvidia control panelbe nem lehet feljebb venni 1680x1050-es felbontásnál, lehetne erre valami hogy a 223bw, plusz a tv is 1920x1080ba legyen? Vagy felejtsem el, és rakjam el a 15"-os monitort, és a tv-t használjam a másodlagos dvi csat-on?
Elõre is köszi a segítséget (:
Thrash \'Till Death
A maximalizmusomat már ez a TV is kielégítette. Tettem mellé CRT-t, TN LCD-t és eddig elég meggyõzõ a 3000-es kontrasztja és a színhûsége. Talán megnéztem volna a 100Hz-es változatot is, de sztem ha ezzel meg vagyok elégedve, akkor felesleges. 😊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Jah, sajnos a minoseget meg kell fizetni... Minden egyeb mar kompromisszum...
Saor Alba
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nincs szellemkép, nagyon közvetlenül reagál, éles jól interpolált kép szinte minden felbontáson, szép színvilág(kb ez a legjobb fajta TN+Film panel leddel megtoldva), egész mély fekete. Mindenhogy állítható káva, nem ropog, fix és beton kemény, eszméletlen, jack kivezetés oldalt, sugárzik róla már kibontásánál is, hogy 24/7 hardcore gamere termett. Egyetlen negatívum az ára, bár így már nyelhetõbb a dolog, hogy 90eurot érõ egeret és padot kaptam hozzá a dobozban. Ahhoz képest, hogy a mai világban lehet bõven drágán szart is kapni, ez drágán jó legalább és ha nem fél évre veszi az ember még bõven meg is érheti az árát. Ez a benq már tényleg nem az a benq, nagyon jó profilt ad a cégnek, hogy merik nyomatni a ledes technológiát minden környezetbe és sok játékos rendezvényen õk a monitor. Link
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Köszi!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Supercalifragilisticexpialidocious
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Éppen monitor vásárlás elõtt állok és egy TV-t sem ártana beszereznem. Gondoltam megoldom a dolgot 2:1-ben. Szerintetek egy monitor TV-t vagy egy PC csatlakozós TV-t éri meg jobban venni?
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Azok 5500-tõl felfelé voltak jók játékra, de tulajdonképpen nem értem miért szapulod a TV-ket. Köztudott, h nem mindegyik jó játékra és ez nem pc-s probléma, mert a konzolosok is pont ezzel a gonddal küzdenek, de ne zavarjon, h aki konzolt vesz az nem monitoron akar játszani.