• BenceYCE
    Teljesen elégedett vagyok vele. :)
    A válaszidő tekintetében szerintem már egyikkel sincs gond, mindegyik gyorsan váltogatja a pixelek színét, inkább az input lag lehet a bajos a játékoknál, mert óriási jelkésések is előfordulnak olykor. Mindenképp teszteld játékkal megvétel előtt és ha teheted fényképezőgéppel is. Én a régi 19"-os samumon is észre vettem a 19"-os CRT után, h bizony a jelkésés lerontotta a statisztikámat. HC játékosok még sokan esküsznek a CRT-re nem véletlen. A plazma állítólag-e tekintetben klasszisokkal jobb mint az LCD, de azért külön nem vettem volna egy másik TV-t is :) 2010-ben viszont sztem ár/érték arány tekintetében elvárható lenne, h egy 32"-os TV is "játékképes" legyen, ne kelljen CRT-vel tolni ezért. Persze a RTS-es emberkéknek ez nem gáz, de FPS-nél nagyon is sokat számít, mind késés tekintetében, mint a válaszidő tekintetében, de mint mondtam ez utóbbi sztem már megoldott probléma. A Philipseket meg nyugodtan nézegesd, mert én is nézegettem őket, csak akkoriban a 32"-os 74xx-es széria drága volt, az 54xx-es meg buta. Utóbbiból Édesanyáméknak van egy 42"-os, azt teszteltem és rohadt gyors, csak épp kicsit butusabb panel van benne meg a különböző képátlókhoz különböző paneleket szerelnek, sőt még sokszor típuson belül is, ezért mindenképp tesztelj, szánd rá az időt, mert nem egy hónapra vesz az ember megjelenítőt. Amire meg kell, arra éveken át tökéletes lesz, mert az érintőkijelzők ebben a szegmensben feleslegesek, a TV tunereket meg külsőleg használjuk (analógot lekapcsolják), így csak a képminőség, a képméret és a játékra való használhatóság motiváljon. :)