• rambuu
    Hali!
    Láttam irkáltatok már erről a MagicTune-rol, gondoltam akkor kérdezek, irok én is valamit!

Az lenne a gondom hogy win 7 64bites OS-t használok Samsung 2232BW mellett egy hd5770es video karival és ma megadta magát a MagicTune mert valamit szarakodott és ki kapcsolt, na mondom akkor frissitem erre én hüje... letöröltem a régit a gépről, de magát a telepítőt is és nézem a magictune oldalon 3.0.5ös verzio van, na mind1 mondom leszedem, erre ugye hát baszik se működni... kijön a hibaüzenet hogy nem jo az operácios rendszer bla bla...
    Tehát, ha valakinek megvan a 4.0.1es verzio plz irjon már rám egy PRIVÁTOT és adok mail cimet, amire elküldheti!!!

Másik kérdésem, már egy ideje van egy olyasmi gondom a monitorral mint említettem, Samsung 2232BW, az a gondom, hogy van amikor lát olyan szineket vagy nem értem, de legtöbször ez a sötét szinekre, fekete illetve szürkénél elkezd villogni, de előtte elkezd ilyen zöld csikok villogni vizszintesen a monitoron majd elkezd villogni a monitor, na és ha ujra inditom a gépet akkor van amikor megjavul!
    DE: DVI kábellal használom a gépet, mivel a VGA bemenet kell az xbox360-omnak! És xbox alatt nem csinál ilyeneket, de kb. 2 hónapja vadonat új gépem van, és azelőtt is csinálta, szóval nem a géppel van szerintem a gond, pontosabban a video kártyával, hanem szerintem a kábellal, lehetséges? volt már valakinek ilyen gondja???