• DonnieBrasco
    Köszi az infót, közben tárgytalan lett a dolog, mivelmegjött a monitor, és van sima jack line-in rajta... szóval egyből az X-Fi-ből kapja a cuccot (+maradt a DVI).... de valóban, minek.
    Gyenge hangra számítottam, de ez? Szánalmas egérköhögés. Egyedül a tv-ből rippelt Szomszédokat tudom rajta élvezhetően nézni, játékhoz, DVD-hez marad a füles.
    Húúú de hiányzik az 5.1-es Megaworks-öm :(((

A másik: Philips 244E1 monitor tehát, 1 este tapasztalatok után.
    - tényleg szép színek, jó a kontaszt. Ice Age 2 1080p-ben egészen fantasztikus látvány.
    - a Smartcontrast jó nagy parasztvakítás, sötét tónusnál leveszi, világosnál felnyomja a fényerőt, ha ezek váltakoznak gyorsan, villog ez egész vadul. Semmi értelme.
    - a hang, amint említettem, minősíthetetlen. Na persze, nyilván mást szoktam meg, az utcán is Sennheiser CX300-II precisiont hallgatok, de mégis... ennyire gyatrát nem vártam. Na mindegy, közös DVD-zésnél jó eséllyel úgyse a filmmel fogok majd foglalkozni :P
    - pixelhiba semmi, a monitor designja rendkívül stílusos, elegáns. Klasszul dönthető, forgatható, ergonómia teljesen rendben.
    Összessségében elégedett vagyok, 189 EUR-ért ennyi bőven jó!
    Azért aranyosak voltak, adtak egy sima VGA kábelt. Haha :D