• exact6
    Sziasztok! Nem tudom, jó helyre írok-e, de van egy kis problémám a monitorommal (Asus VW202). A sztori röviden annyi, hogy eddig egy 9800GTX-es kártyám volt HDMI kimenettel amelyhez járt egy átalakító, hogy a sima csatlakozós monitorokat is rá lehessen kötni. Ezzel minden rendben is volt, csakhogy pár hete ki lett cserélve a videókártya egy GTS 250-re mivel amaz kipurcant. Csakhogy mikor erre rákötöttem a monitort a (a sima csatlakozójára, mivel ennek már van az is a HDMI mellett), a kép egy kicsit össze van "nyomódva". Szóval a kör az inkább tojás alakú. Próbáltam a windowsban állítgatni a felbontásokat de egyik sem az igazi (eredetileg 1680x1050-et tud). Gondolom magát a monitort át lehet állítani a menüjében, de annak meg a gombjai el vannak romolva, így nem tudok belépni. Szerviz meg minimum 2-3 hét mire megcsinálja (igen, garanciás, és küldözgetni kell az országon át ). Nah de a kérdésem az lenne, hogy ha vennék ehhez is egy ilyen átalakítót és a HDMI-be dugnám be mint ahogy a réginél is volt, akkor vajon helyreállna a kép? Köszi előre is a segítséget.