14419
  • MR ME
    de nem gáz ez a 8ms válaszidő? én elég sokat játszom, és úgytudom h 5 felett venni monitort nem nagyon érdemes, de igazából nem vagyok otthona témában, nameg ezt üzletbe kéne h linkeld, így nem nagyon tudok vele mit kezdeni :)
  • MR ME
    most akkor mi van? :D
  • Tetsuo
    A legjobb gyartokkal azert ez nem esik meg.. :S Szep is lenne! :P
  • neevous
    Jah, csak most senki nem rinyált, azért nem értettem, hogy ezt most miért. Csak arra írtam az avatar dolgot, hogy kék ledekért vagy tájékozatlan, vagy ecobuzi aki plusz pénzt ad. Meg igazából nem is értem a 65-70körüli, majdnem IPS-árú, TN-es vagy PVA-s monitorokat úgy konkrétan.
  • Inquisitor
    Ezt most nem értettem, igaz fáradt vagyok. Eddig mindenki rinyált, hogy csak TN paneles monitorból van olcsó, erre kijöttek az eIPS monitorok 100K alatt. Akkor meg azért rinyáltak páran, hogy sokat fogyaszt, erre itt van cPVA-s panel LED háttérrel, 0.2W készenléti, és 42W max. fogyasztással. Ha ez se jó, akkor lehet kapni 450.000-ért RGB LED-es IPS paneles übermonitort. :D
  • neevous
    Nenene, LEDes TN-est ne, főleg ne ennyiért.
  • neevous
    Természetesen színtorzulás lép fel szemből nézve és Avatárt is kurvajó nézni vele, csak egy idő után uncsi.
  • Inquisitor
    BenQ most dob ki egy halom LED-es és PVA!!! paneles monitort, ebből a legfelszereltebb pont befér az árrésbe. Itt az adatlapja: BL2400PT
    A többi verzió még nem kapható, ez tudtommal 68.000+/-1K.
    Természetesen 178 fokos láthatósági szöge van, meg nem csak papiron 16millió a szinek száma. (Lásd TN panelek kemény 3x6 bites színmélysége, és kamu láthatósági szögei.)
  • MR ME
    köszi ez a SAMSUNG BX2431 ez tetszetősnek tűnik, sztem ez lesz majd :)
  • Solten
    Bar 23"-as, es kicsivel tobb, de nagyon ajanlott az agyonhypeolt (nem veletlenul) Dell: link.

Amugy: link vagy a "nem LED-esek" egyik kiralya: link.

Szvsz full HD eseten siman bevallalhato egy 23-as is: link.
  • pointer4
    Az mondjuk csak akkor van, ha interneten rendeli :D
  • MR ME
    nah akkor kérdés

milyen 24" monitor ajánlotok úgy max 70ig? nameg ez a ledmonitor cucc ez most akkor jobb vagy ahogy alant olvastam csak parasztvakítás? igazából nekem lényeg h jó legyen, és lehetőleg iponból :) előre is köszi, ha olcsóbb akkor nem fogok megharagudni :D
  • Solt
    Panel?
  • Solt
    Igen, én is ezt néztem, de, hogy őszinte legyek az Oázis szimpatikusabb... mondjuk ekkora eltérésnél már...

• DonnieBrasco
    Ez miért ilyen drága?
    24''es Ilyama-át. tudok (2ms), 189 EUR-ért. Mitől kerül ez másfélszer ennyibe, mikor kisebb és lassabb is? Ne értsd félre, tényleg érdekel.

• pxxl
    minek? 8 munkanapig él a vásárlástól való elállás joga. visszaviszed, aztán jeh.
  • pointer4
    Ha én hazavinném, és találnék pixelhibát, amire nincs garancia, akkor 230at vezetnék a vga bemenetbe, majd 72 órás azonnali cserével mindjárt adnák az újat. Ha nincs nekik, pénz vissza.
  • neevous
    itt egy kicsit olcsóbb.
  • Solt
    Nem tartanám korrektnek...
  • MR ME
    azt h oké, de akkor az ára +5k
  • Solt
    Na jó... csak tudod, hogy van... Szerintem van egy szint, ahol ilyenekkel már nem kéne ...odni... ( mármint a részükről )

@Solten: Írtam nekik, hogy mikor átveszem, ott helyben teszteljük le... persze díjmentesen... azért én nem fizetek, hogy egy pixel tesztet lenyomjanak rajta, plusz három napig anyázás nélkül visszavihessem... szóval kíváncsi vagyok mit írnak...
  • Solten
    Ez az, az Oazis is felarral...
  • neevous
    3 napig akkor is visszaviheted, ha nem tetszik a színe, persze a csomagolásában.
  • Solt
    Mondjuk az erősen meglepett, hogy a DELL nem ad 3 nap pixel garanciát! Plusz 4ezer az Oázisban... :S
  • Solten
    Hello. Gyartotol fugg es a bolttol fuggetlen.
  • Solt
    Így is elviszi a srác, max, ha baja van, akkor megy garanciába... Köszi...
  • orangutan
    üdv szerintetek a pixelhiba garanciát a bolt szokta adni, v ha ott nincs feltüntetve a honlapon, akkor is van , mert a gyártó adja, és bolttol független?
  • pointer4
    Tápegység. A legjobb gyártókkal is megesik, hogy annyira alul méretezik, hogy minden gyári ilyet csinál. De lehet egyedi eset is.
  • neevous
    Érdekes.
  • Solt
    Tegnap azonnal le is csaptak az LG-re PH-n. Tüzetesen átnéztem a monitort, pixelhibát nem találtam, viszont közel hajolva azt vettem észre, hogy amikor jelet kap, akkor "cicereg"... ez miért lehet?
  • Solt
    ;)

Köszi mindenkinek...
  • neevous
    Ha fényképezel, videózol, akkor jó dolog, de ha tényleg játszol, akkor lődd be olyanra, ahogy neked tetszik.
  • Solt
    Nincs rá pénzem, de hosszú távra ( minimum 3-5 év ) tervezem... elég volt a TN-ből... hosszabb szünet után valamelyik nap játszottam pár órát... utána olyan véreres lett a szemem, mintha egész éjszaka hegesztettem volna...

Fontos-e a színhelyesség? Tényleg csak játszom, szóval munkához nem kell... viszont, ha már ennyit beleölök, akkor ne legyen bennem az a tudat, hogy lehetne jobb is a színhelyesség! :D
  • neevous
    Teljesen jó.
  • neevous
    Ha fontos a színhelyesség, igen. Ha meg 80k-d van monitorra, akkor miazhogy:)
  • Torzonborz
    ezt a 2311est használja vki játékra ( is ) ? vélemény ?
  • kifli
    nemhiszem :)
  • Solt
    Na egy kis szarozás után csak a 2311-s lesz! :D Utolsó kérdés aztán nem zsibbasztok senkit tovább! :) Érdemes kalibráltatni plusz 5 ezerért?
  • Solt
    A kisebb is 1920-s... 22"-ben szerintem ez már sok...
  • neevous
    a 2311-es gondolkodás nélkül vevős, elviekben a kisebb is ugyanazt tudja papíron, csak a felbontása 1680*1050, de szerintem 22-es méretben az éppen elég.