• bajgunar
    Nincs is harag.
    Csak azt látom állandóan minden topic-ban, h marják egymást az userek, és mindíg a másét kell fikázni.
    -"Nekem ati van, nvidia egy fos, nekem amd van, intel egy szar, stb..." Eléggé unalmas. Nem akarok hittérítő én se lenni, meghallgatom és elfogadom mások tanácsát is ha "belátásom szerint" igazat mondanak. Én is leírtam a véleményem erröl a monitorrol. Azt annyi. Kérdeztem is elég sokat mindenhol, mire ide jutottam.
    Abban igazad van, h a fekete kép nem egy éppen totál szurok fekete kép, na de engem meg kb annyira nagyon nem is zavar. Mert ha játszol is, álltalában nem azt lesed, h a sarokban az árnyék a gyertyafénytől éppen nem koromsötét. PFf, vagy ha filmet nézel, nem pont a vakondok párzási életét ettembóróval a föld alatt, és már hopp észre sem veszed, h a fekete nem 100% fekete.
    Szal nemtom mennyire kell elfogultnak lenni ahhoz, h egy ilyen kis hiba miatt le kelljen huzni a budin ezt a monitort.
    Ezt az állóképes izét meg nem értem, mit kéne akkor lesni?
    Beindul a kép? Ezt kifejthetnéd bővebben, hogy mmilyen jelenség lép fel?
    Háát mind 1, megvettem, megtetszett, eddig örülök neki, köszönöm a tippeket, tanácsokat. Megpróbálom egészségesen használni (miután leszoktam a cigiről).
    Csipesz