| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
a hsz-edel csak annyi volt a gond, hogy olyan tulajdonságát szidtad a monitornak, ami a te monitorodba nincs is, ha ezt nézzük, akkor a samsungba még mindig jobb minőségű a tv képe mint a tiedben, mert hogy ugye a tiedben nincs is tuner. (Ehhez képes te mégis összevetési alapnak vetted)
A kijelentésed kb olyan, hogy vettél egy kocsit klíma nélkül, ültél egy kocsiban amibe be volt rohadva a klíma és rohadt büdös volt. Erre te aztmondod hogy jó hogy nem vettél lékondis autót, mert ültél egyben és rohadt büdös volt.
Elmagyarázom ezen a példán keresztül:
1. Ha neked amúgysem kellett klíma, akkor a klímásba se lenne muszáj hogy használd.
2. Ha egy kocsiban ültél ami nem működött megfelelően, és nem a klíma hibájából, hanem mert nem takaríttatták ki a légkondit, az nem a klíma hibája. (Ezen keresztül azt mondom az is lehet, hogy a kábellel van a hiba)
Szal mielőtt valamit értékelsz, gondold végig...
Amúgy valszeg be volt kapcsolva valami "képjavító" funkció, én egyből nyomtam ki mindent, a nappaliban lévő lcd tv-nél is kapcsoltam ki, mert lehet élesebb a kép/jobba kontrraszt, de összességében rosszabb a kép. Haverén minden offon van, és foci vb-t ott is néztük, az tökéletes volt. Pc-re állítva pedig ezek a képjavítók asszem nem is mennek csak tv-nél.