| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Megvettem Samsung XL2370 !!!
Háát amiket láttam működés közben, az LG sztem meg se közelítette a samsung-ok képét (szerintem).
Lehet h kimondottan a fekete szebb az lg-n, de ezen a monitoron én "b3sz@rtam", olyan képe van.
Csodálatos, kristálytiszta, fényereje is gyönyörű, kontraszt is bámulatos. Egyszóval megérte az árát.
Igaz a TN panel miatt a betekintési szöge nem egy IPS-esé, de (ki a [email protected] nézi oldalról a monitort, mikor játszik, filmet néz, dolgozik rajta???) Ha többen nézik, menjenek moziba, max 2en asszonnyal nézünk egy filmet az ágyból, de akkor meg kb 3m-re vagy tőle, ahol meg már "az összebújás" miatt a betekintési szög szinte semmit se változik (kb egy szögből, szemből nézzük. Tehát számomra totál érdektelen a betekintési szög, meg az IPS panel, meg az egyebek. Ezt a pénzt megérte.
Szerintem nagyon jól jártam vele, nekem nagyon tetszik, másnak is csak ajánlani tudom.
A fekete meg itt is fekete. (legfeljebb 1-2 ccd vel világosabb "naés?!) Ki méregeti otthon koloriméterrel? Én biztos nem.
Am köszi.
Csipesz