• Robcuskilla
    sziasztok!
    nekem az lenne a gondom, hogy:
    - van egy full hd lg lcd tv-m, amit szeretnék összekötni a pc-vel,
    - megtettem, nem hdmi kábellel, hanem a tévé monitor bemenet, videókari dvi, szal monitor kábellel,
    - nvidia vezérlőpult analóg kijelzőként ismeri fel és hallottam már olyat, hogy hiába full hd a tv, meg a monitor, ebben a pc-s összekötő módban nem feltétlenül tudja a hd-t a tv...
    - ennek ellenére a monitor klónozása funkciót választottam, hátha az kivágja a full hd monitor képet az egyébként full hd tévére..., baromi logikus lenne :))
    - tuképp megtörént, ha a tévé távirányítót megnoymom, hogy jelezze ki az aktuális állapotot, az is azt jelzi, hogy 1920x1080 60 hz, rgb csati...
    - szép is... de a tévé képernyő bal oldalán egy vékony fekete sáv van, és letakar a monitoron megjelenített képből egy vékony sávot...
    - asztalt hiába mozdítom, a sáv marad sajnos, mintha az lenne kvázi a tévé "széle" szal az elmozdított kép a sávban halad... ettől eltekintve viszont nagyon szép... ezzel a szépséghibával.. hogyan lehetne, hogy klónozással a full hd monitor felbontás is teljes egészében megjelenjen a tévén 1:1, mert elvileg ebben a nagy felbontásban teszi ki a klónozott képet... de az a rohadt fekete sáv mégis elrontja az összképet. és semmive sem tudom kiteneni fullra, semmi auto adjust meg ilyesmi nicns
    ötlet, megoldás?

köszi