• bajgunar
    Ezektől a tft plazma lcd monitor tv meg kombó cuccoktól már lassan kezdek bekrepálni!!!
    Azt a sok faszságot amit figyelembe kell venni a vásárláskor, azt már nem tudom észben tartani. Lassan jegyzetelnem kell.
    Mi a xywz-ért nem gyártanak 3 féle verziót???
    Egyik szép színes de lassú a válaszideje a másiké gyors de színtelen, a harmadik egyik se, de nem film paneles, a negyedik gyors és színes is de rohadtdrága és mellette kicsi, és nem is full hd az 5. már full hd lenne, de nincs kontrasztja és lassú. ÁŰŰÁÁÁÁÁéááűűűááá
    nem igaz, hogy nincs egy olyan aminek mindegyik tulajdonsága jó és megfizethető az ára is.
    Nah ezért nem akarok annyira megválni az őskövület acer CRT-től. Ez megy 1024-be kifixálva 100Hz-en, gyönyörü a színe a fényereje, majdnem síkképernyős, de cask 19"-os és kb 30kg. Bemelegedésig sípol meg összeugrik a kép, akkor püfölni kell kb fél óráig mire szétugrik. Utána aztán megy.
    Csak az a bajom, h kicsi. Nagyobb kéne, amin kényelmesen lehetne az ágyból filmet is nézni. Nem kell ideülni a monitor elé 1m-re. Aztán ha meg játszok akkor is meglegyenek a lényeges tulajdonságok. Gyors válaszidő, szép színek, nagy fényerő, betekintési szög se 90 fok legyen, ha lehet full HD-s, és ne 23", hanem nagyobb. Aztán ezt a Hz-es dolgot akkor már nem tudom.
    Csak a 60, 75 Hz van??? Nincs nagyobb? Mert a crt-nél csak szinte ezt kellett anno figyelembe venni. Engem nagyon zavar(t) ha 60hz -en ment. Ezért van kifixálva a 100Hz mindenre. Most meg kéne egy uj megjelenítő, de már totál döntésképtelen vagyok. Belezavarodtam mindenbe.
    Max 100-120k -m lenne rá.
    Valami tippet mondjatok már, ha nem gond.
    Csipesz.