PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna segíteni?
Egy 22-23 colos monitort szeretnék venni,kb 45-50 ezer ft-ért!
Köszi!
720p s videk viszont eszméletlenül néznek ki. Azzal nincsen bajom. Csak van egy csomó DVD m amit így nem tok megnézni de venni fogok TV t és azon fogom nézni õket. Csak addig kellet volna átmeneti megoldás amíg azt meg nem veszem.
No para. Nekem is volt 4870-esem és FullHD-ban. Egy-két játéknál talán lejjebb kell venni a grafikai beállításokat max. ennyi. Viszont mi az, hogy 4-5 évig biztos nem fogsz VGA-t cserélni?!?!
Ill. ha ne adj Isten vmihez 1680x1050 kellene nehogy azt hidd, hogy csúnya lesz.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Saor Alba
a drivert a hivatalos honlapról szedtem le szóval passz
majd kiderül a crt monitoros konfigon ha szar a 4670 😊
#hhwnd
All hail the double x!
Ez egy kicsit mást mutat. De teljesen mind1, h melyik kártya erõsebb 1-2%-kal, nagyjából akkor is egyenlõ tudásúak, magyarul nem lehetett ekkora különbség mint ami nálad adódott, hacsak nem vmi hardveres gubanc volt a 4670-nel...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nem vagyok nvidia párti de ez a nagy szar monitor megkövetelte ezt a kártyát ha nem 22colos monitor lenne elvinné a 4670 simán
#hhwnd
Leginkább játszok, amihez ugye nagyobb erõforrás szükséges, mint egy fullHD filmhez. Mivel egy jó ideig (kb 4 évig) nem cserélnék VGA-t, így gondolom nem biztos, hogy jó ötlet lenne, ha natív felbontásban akarnák játszani (bár nem tudom, 1 GB-os VGA-k állítólag elég magas felbontást bírnak, bár nem tudom a késõbbi játékokban is elég lenne-e ez a kártya).
Végülis egy nem fullHD 22"-os monitor lehet elég lenne nekem, mert azért az 1680x1050-es felbontást játékokban könnyebb produkálni...meg gondolom Crysis is jobban futna. 😊
Bár 2010-ben lehet érdekes dolog nem fullHD-ben gondolkodni, nem tudom. :/
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
nem vagyok otthon monitor témában
el sem bírná a videókártya, még én az erõsebb VGA-mal is csak 1280x1024be tolom 😊
#hhwnd
Amúgy meg igen, Lacee nekem zavaró, hogy nem vmi. szép a DVD k képe, de ha nicsen megoldás a dologra akkor nem fogok ezen a monitoron DVD ket nézni. Csak gondoltam utánaérdeklõdök hátha tud adni vki. vmilyen tanácsot.
wait...what? <#wow2>#wow2>
All hail the double x!
azért rühellem már ezt a dolgot mert aztírták belevan építve a monitorba ez az energiatakarékosság és ez eléggé megtéveszt :d
gyenge lenne a vga hozzá? igaz hogy wide monitor de nem használjuk ezekben az 1600as meg nagyobb felbontásokban 1200ig szoktuk csak, játékoknál még mégkisebb felbontás
#hhwnd
Kezdésnek fújd ki a vga ventibõl a port.
http://goo.gl/gd6Zi5
egy 3perc játék alatt kikapcsol a monitor, elvileg ez valami sleep mode, fekete háttér, kék keretben fehér betüvel Power Savingot kiírja a monitorra és nemtudok semmi se tenni vele 😄 csak restartolni a gépet
mondtam szabaduljunk meg tõle :p
#hhwnd
A 2433LW szerintem pofátlanul olcsó. 😉
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Van a 2243SN, ami analóg és FullHD. <#fejvakaras>#fejvakaras> Sajnos Samu is gyárt kukába való terméket. Bár ez manapság már nem jellemzõ. A 2243SW már DVI-os, de gyenge pontja a 22". FullHD igazándiból 24" és fölötte. Írom Én is, akinek 2333SW-je van.
Szal, milyen is az a 2243-as?!?!
Csak hirtelen felkaptam a fejem ezen a 36000-ért FullHD monitor ügyön.
Köszi a többieknek is! 😊
Lacee neked meg köszönöm a nagyon magvas hozzászólást.......
All hail the double x!
Ez mit jelent pontosabban?!
Milyen az a Samu FullHD?! Én már nem 1 filmet néztem rajta. Ami tény: Sötét tónusa az filmek alatt nagyon zavaró, sajnos. De szintem szinte az összes TN+Film paneles ilyen lehet. Én beállítom Neki, hogy Game, vagy Movie profil és a Gamma értéket 2-esre. Így szerintem emészthetõ.
Lehet rajtuk filmet nézni, de nem a filmnézés a cél.
Most kaptam egy full HD Samsung monitort és a következõ problémám lenne. DVD (eredetieket) szeretnék nézni a gépen de ezen a monitoron egyszerûen nézhetetlenek olyan rossz a képminõség. Nincsen esetleg vmi ötletetek hogy hogyan tudnék javítani a képminõségen? Vagy a DVD nézést felejtsem el full HD monitoron? Elõre is köszi a segítséget!
Saor Alba
kerüld el. nagyon, nagyon messzire.
"The trees move. Do you not see it?"
van egy ilyen monitorunk LG Flatron w2234s és amint huzamosabb ideig megy rajta valamilyen játék átvált power saving módba(kikapcsol a monitor narancssárgán villog a led és a képernyõ közepén megjelenik a power saving felirat) és nem lehet feléleszteni sehogy
könyvbe azt írják elég ha az egeret vagy a billt megnyomom felébred de cseszik rá
háttérben hallatszik ha pl az asztalon szól a zene, de ha sokáig nyomkodom a gombokat kifagy és csak restart segít
manuálisan sehol sem tudom kikapcsolni, de szoftveresen se mert nincs hozzá semmi csak telepítési útmutatós cd
egy HD4670 hajtja
#hhwnd
Köszi!
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en