• BenceYCE
    Még szérián belül is LEHET különbség, bár egy bolt általában egy szállítmányból kap. Szerintem próbáld ki valahol és a bontatlan terméket is amit megveszel. A kijelző késlekedését megtudhatod a számadatokból, de a teljes elektronika késését semelyik gyártó nem tünteti fel. Az input lag-ot Neked kell tesztelni. Itt van egy oldal ahol elég jól össze lehet hasonlítani a jelkésést: >katt<
    Alul választd ki az Input lag vs a CRT részt, ott jól össze lehet hasonlítani. A P2470H-t és a P2770HD-t összehasonlítva a HD-k átlagosan többet késnek a H-khoz képest. Köszönhető szerintem ez a TV-s képességeknek. Szerintem így is rossz a késése, mert a 33ms input lag az 2 képkocka késést jelent. Márpedig ennél sokkal olcsóbb termékek is vannak 16ms input laggal ami csak 1 képkocka késést jelent és akkor még nem is beszéltem arról, hogy az átlagos késés sok terméknél a 3-7 ms-ot sem éri el. Így az átlag 23 ms a HD-knál lehet elég zavaró, főleg annak tekintetében, hogy ár/érték arányban a 27"-os monitorok ritka szarok. 100-ba fáj, de 140-ért 32"-os TV-t tudok ajánlani ami hozza ezt a késést, ráadásul japán, nem kóreai, a TV-s képességeihez meg kétség sem férhet, hogy jobb, túl azon, hogy már nem is a szar betekintési szögű TN panellel szerelték. Én a legtöbb TV-t vagy filmet néző embernek azt ajánlom inkább TV-t vegyen, mégpedig az amelyiknek a képe meggyőzi Őt az áruházban. A benne található fícsörökkel ne is vesződjön a digitális átállás küszöbén, a set-top boxok korában. Kijelzőnek vegye meg. A kisebb monitorok játék tekintetében jobban teljesítenek, míg a nagyobb képátlójú tv-knél ott jól szét kell nézni, ha játszani felhőtlenül akarunk rajta. 140-ért azonnal mondom melyik tv-t kell venni, saját kezűleg teszteltem input lag-ra CoD-dal, bár vásárlás előtt a saját példányomat újra tesztelném. Csak azoknak nem ajánlom akik a helyhiány miatt nem tudnak fél méternél távolabb ülni a géptől. Egyébként verhetetlen.