-
Elöre bocsájtom , nem vagyok Kvéker se CS-s, bár mindkettöt prbáltam, és tisztelem az öket tisztán játszo skilles playereket.
Szoval rossz fps ezer van,(neveket nem emlitek)
Jó fps kevés, szerintem ide lehet sorolni az RS-t, és a BHD-t, is sok más játékkal.
Korszakalkoto, stilust teremtö fps csak néhány van. Ezeket évek mulva is sok ezren nyomják világszerte. HOgy mik tartoznak ide arrol lehetne vitát nyitni de nem érdemes. A tények azt mutatják, hogy Egy ilyen játék a CS , és a Q3 is. Tehát lehet nem szeretni, de fikázni, és leszarozni fölösleges. Aki szereti, azt megsérted ezzel, aki nem , annak a véleményén meg nem változtatsz ugysem.
Egy játékot nem az alapján kell besorolni, hogy hány éves. Az a jo játék amit évek mulva is szivesen játszol. Amit 2 hétig tolsz, az nem sok vizet zavar.
Minden embernek más az izlése. Néha keresztezik egymást, és akkor össze találkoznak egy játékban. A következő game tuti nem ugyanannak a csapatnak fog bejönni.
Számmomra az utobbi idök legkellemesebb meglepetése (a SOF2 ujra felfedezése mellett) egy kb 2 éves Q3 mod, amit Urban Terrornak hivnak.
Számomra ez a játék ami hozza azt a hangulatot, és játékélményt amit anno a MOHAA tudott csak elöidézni bennem. Szintén kommandós fps-röl van szó. A grafika 2 éves, de nem vészes, viszont a játsuzhatóság, és a játék élmény frenetikus. A játékban szinte mindenhova fe llehet mászni, keritések, esöcsatorna, a mapok teljesen komplexek, az összes ház tetöre fe llehet menni pl. Leginkább a SOF2-re hasonlit, de még sem olyan.
A sebzés modellje oriási. Számomra sokkal jobb a SOF2 real dam. modjánál is. HA meglönek vérbe borul a világ elötted, lábon lönek alig tudsz menni, lesántulsz, stb.. azonnal be kell kötöznöd magad mert belehalsz a sérülésbe sokszor. Fegyver arzenál megfelelö, mozgás szerintem nagyon jo. NA ennyit a zingyen reklámrol. Itthon kevesn játszák, talán 2-3 klán összesen. NEm zetközi szinten több száz szever, teljes punkbuster támogatás CB-n külön liga, stb...
Szoval, nem uj meg régi fos játékok vannak hanem, jo , és szar játékok.
uff
peace