-
Hát rég nem játszottam vele, de ma beugrottam másfél órára. Elég durva volt. Az egyik emberünk a levegőben közlekedve a vc táborból átment a mienkbe a vc zászlóval. Egy másik (vc) ugrás nélkül elindult mint egy lift felfelé. Mások a fölém repültek és úgy lőttek hátba ... :( Nem csak én, de más is szívott az ilyen faszságokkal. Egyszerűen undorító volt. Ha ez bug - ahogy te mondod -, akkor mi a faszért nem veszi észre a vc készítőgárdája, hogy így nem tiszta a game és egyes barmok ezekkel a fejünk felett mászkálásokkal - ami ugye "bug" -, szétbasszák az egész játékélményt.
Egy két embert 1 tárral kellett levadászni és nem mondhatnám, hogy rossz volt a pingem, de egyesek szerint ha sokan nyomjuk ez ált. De akkor miért van az, hogy az akit fejbe lőttem közvetlen közelről 1 egész kibaszott tárral, az elég lassan de észrevesz és rámlő egyszer!!! én + kipurcanok ... Az Ő pingje akkor miért nem "rossz". Oh, éppen akkor javult meg ... Ezek a "bugok", nagyon csúnya kis "emberkék". Mellesleg mi a faszért kell ÍGY "cheatelni", vagy a bugokat kihasználni egy kibaszott "számítógépesjátékban"?
A sok kisebbségi komplexusokkal megáldott ember minek megy a netre játszani ezzel a módszerrel? Miért nem nyomja szingliben a gamékat god móddal? ha már nem akarja, hogy lelőjjék ...A lófaszt nem lehet ezeket a "bugokat" kiírtaniuk a készítőknek amikor kiadják, ha netre is szánják? Ha már az Úristen a neten cheatelőket nem tudja kiírtani amikor a csávók megszületnek ... ? Nagy meló lenne az összes bugot "kiszedni"?
A másik +: tök régóta nem jött ki patch a vchez. Az utolsó a 0.97 volt.
Ez volt az a game, amit meg akartam venni, mert tetszett, de ha a full is tele lesz ilyen "bug" lehetőségekkel, akkor szarság lesz az egész.
1.Undorító így a game. A sok "bug" miatt.
2. Elbassza a játékélményt.
Nem mondom, hogy így nem megy a gyilok, de azért a fejem felett repkedő, sétáló emberkék látványa nem túl szívderítő. Nem lehet kirúgni az ilyen embereket?! Bár: 1. nincs rá idő, hogy gépelgess. 2. azt sem lehet látni, hogy ki mászkál így.
Kár ezért a MP demóért ...