• I.C.ram
    Hehe ez kurva jó volt! Az én városomban gyilkosság történt az egyik ház udvarában! Tök jó móka volt, körbe volt rajzolva egy holttest krétával, és körülötte "Police Line Do not cross!" szalag volt. :) Egyre jobban tetszik a játék!

Na akkor segítség MAGUS-nak, és társainak! Elején építs, minél több R zónát, és nagyon kevés C zónát, valahova a környékére, majd közepes méretű zónát tömjél tele gyárakkal, minél meszebb a lakott területtől, és a víztoronyokat a lakott területre rakd, mert ott nincs vízszennyezés. Elején érdemes szélerőművet építeni, mert ólcsobb, tisztább. Az adót emeld fel olyan 8-9%-ra. Iskolát, tűzoltóságot, rendőrséget csak akkor építs, ha már rinyálnak, és a kölcségvetésed elbírja. Gyárakhoz érdemes közel építeni a tűzoltóságot, mert ott gyakrabban van tűz. Ha már nagyon gázban vagy, akkor szoktam felajánlani valamilyen havi adózással, egy-két létesítményt, amiből rendesen jön a pénz, csak hát sztrájkolni fognak miatta, akárcsak Magyarországon, a Tatai bázis miatt. Ilyen épület pl.: Megyei börtön (NEM A VÁROSI!), Katonai bázis és rakéta siló. Ha már sok pénzed lesz, akkor mindenképp a legsűrübb zonákat érdemes építeni, mert csak azokból lesznek "felhőkarcolók", vagy egyébb más nagyobb dolgok. Sajnos, még a vonat, kikötőhöz és egyébb ilyesmi dologhoz nem volt szerencsém, szóval nem tudom, hogyan működnek.

Ha van valami kérdésed, akkor csak írj, megpróbálok segíteni.