13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#220 ban kepem az en nyomortanyamrol csak nemtom hoa felrakni mert sg ftp kifuccsolt -
#219 Hát elején, talán érdmes mindeből a legolcsóbbat csinálni, kivéve a gyárból, mert ott a lególcsobb az Agriculture, amit arra jó nagyon, hogy a lakott területet, és a gyártelepet elválaszd. -
#218 A másik városomban, már 2 gázerőmű van, de a csődszélén van. :) -
#217 akkor az elejen a lakoteruletben semmifelekeppen se csinaljak csak az alapot
commercialbol es gyarasbol milyet? erdemes agriculturet epiteni? -
#216 Dehogy. :) Csak, ha valaki azt akar, akkor ne light density-t építsen. :) -
#215 Nekem pont akkora a városom, hogy 400 dollár havonta (350 az gázerőmű), és a környezet is tiszta! -
Madmaxx #214 Van már felhőkarcolód? Nehogy már! Képet róla! -
Madmaxx #213 Felesleges a szélerőmű. 4 db-nál már ott vagy mint egy szénerőműnél és nagyon kevés energiát ad. Tehát csak pénzkidobás eleinte. -
#212 Ja, és érdemes az elején a Budget részben beXelni a City Ordinances-nél, a Legalize Gambling, mert +100 dolcsi havonta, és az emberek sem balhéznak miatta.
Kicsit sajnálom, hogy olyan, mint a fizetős parkoló törvényt, miért vették ki, hisz az jövedelmezett is, meg az embereket arra késztette, hogy inkább tömegközlekedéssel menjenek, ami szintén + pénz, nem is beszélve a forgalom csökkenéséről! :/ -
Madmaxx #211 Dokumentumok könyvtáradba! -
#210 Hehe ez kurva jó volt! Az én városomban gyilkosság történt az egyik ház udvarában! Tök jó móka volt, körbe volt rajzolva egy holttest krétával, és körülötte "Police Line Do not cross!" szalag volt. :) Egyre jobban tetszik a játék!
Na akkor segítség MAGUS-nak, és társainak! Elején építs, minél több R zónát, és nagyon kevés C zónát, valahova a környékére, majd közepes méretű zónát tömjél tele gyárakkal, minél meszebb a lakott területtől, és a víztoronyokat a lakott területre rakd, mert ott nincs vízszennyezés. Elején érdemes szélerőművet építeni, mert ólcsobb, tisztább. Az adót emeld fel olyan 8-9%-ra. Iskolát, tűzoltóságot, rendőrséget csak akkor építs, ha már rinyálnak, és a kölcségvetésed elbírja. Gyárakhoz érdemes közel építeni a tűzoltóságot, mert ott gyakrabban van tűz. Ha már nagyon gázban vagy, akkor szoktam felajánlani valamilyen havi adózással, egy-két létesítményt, amiből rendesen jön a pénz, csak hát sztrájkolni fognak miatta, akárcsak Magyarországon, a Tatai bázis miatt. Ilyen épület pl.: Megyei börtön (NEM A VÁROSI!), Katonai bázis és rakéta siló. Ha már sok pénzed lesz, akkor mindenképp a legsűrübb zonákat érdemes építeni, mert csak azokból lesznek "felhőkarcolók", vagy egyébb más nagyobb dolgok. Sajnos, még a vonat, kikötőhöz és egyébb ilyesmi dologhoz nem volt szerencsém, szóval nem tudom, hogyan működnek.
Ha van valami kérdésed, akkor csak írj, megpróbálok segíteni. -
#208 hova rakja a fotoimat? -
#207 nabazzeg enekmm sosem megy. ha leveszek mindent akkor sztrajkolnak, ha feljebb veszem az adokat akkor nem jonnek be, es hiaba epitek resident zonat akkor sem lesz profit. es nem fejlodenk, mikor van suli park minden -
Madmaxx #206 Nah eddigi legnagyobb épületeim itt láthatók: autósmozi és vmi irodaház bal alsó sarokban.
-
[Walaki]D`Lair #204 Aztán majd jönnekm az Mohamedék és belerongyolnak egy 747-essel :DDDD -
Madmaxx #203 Felhőkarcolót akarok nem már a 100adik hazsnáltautó kereskedést meg villákat. -
Madmaxx #202 Mer ugy hadoválsz! Nah riszpekt! -
Madmaxx #201 Akkor kell de a az grafikon elég szar. Igazából nem mondja meg hűen, hogy milyen zonát épits -
#200 akkor az rci-nel ugy van hogyha folotte van akkor kell meg beloe, vagy felesleg van? -
#199 Nekem az a kérdésem, hogy szomszédokkal tudok kereskedni, ha nincs is a városom melett város? Tehát, ha építek egy vasút vonalat, és csinálok egy átvezetést, a szomszéd régióba, akkor ugyanúgy tudok kereskedni a "senki"-vel? -
aiguo #198 Sim City 4 CD Cover
Front
Back -
aiguo #197 Itt nezz korbe! -
aiguo #196 Siraly!...olyan mint a lakotelepem;-)) -
aiguo #195 Siraly!...olyan mint a lakotelepem;-)) -
Ezt egy külföldi fórumon találtam, szóval lehet benne jó városokta is építeni, nem csak szarokat... :) -
#193 azt írtam le nekem mi kell.. az expansionokhoz a sims.. és külön a simcity4... -
#192 Nem kell a simshez a sim city 4.... -
#191 cooool vazze:))
tehát sims.. mellé valamelyik expansion pak és a simcity4...cool... a sims az régi? csak egy van belőle?
-
#190 JOVAMMÁÁÁÁ:) -
#189 A sims, az teljesen más mint a sim city. -
#188 de azért kérdeztem hogy mé lehetnék nigger??? nézd meg a filmet ujra:)))))))))) -
Cobra11 #187 EXTENSION=EXPANSION -
Cobra11 #186 AZOK CSAK EXTENSION PACKOK! KELL A SIMA SIMS IS! -
#185 sims az más mint a simcity?:) ez már elég utcso kérdés lesz igérem:)....
amugy még annyit hogy nemtudtok letöltési helyeket? -
Madmaxx #184 Ali G nem nigger! Fehér műrapper:) Nem láttada filmet? -
#183 mé mehetnék el niggernek? -
#182 Szerintem előbb próbáld ki az eredeti simset, és csak utána a kiegészítőket.
-
#181 vazze:) mé nincs ehhez hungarisítés? -
Madmaxx #180 Csocso ez a szleng! Elmehetnél ALi G-nek! Riszpekt!
Hot Date-hez meg a többihez kell az eredeti SIMS ne feledd! -
#179 nah kezdem kapizsgálni..kiproszálom a simcity4 et meg egy simset is ki kéne proszálni csak nemtom melyiket..ebben tudtok segíteni? névről a hot date és a house party érdekel..de kitudja..