misran#17
Amig csak a jatek volt a lenyeg (regen) en is minden procimat valogatva vettem, huztam oket.Amiota leginkabb dolgozom a geppel, nem hajtom.Nem erdekel hogy picit tobb lenne a 3dmark, legyen inkabb atomstabil a rendszer.Egy 1.8asom van, 1 orat ment 2.4-en, ki kellett probalni.Aztan visszahuztam.Mi a francnak?!Ugy nez ki jol dontottem :))).
A minosegi ram valoban nem azert minosegi mert DDR400-as :). Nekem sem DDR , megis brandnak erzem ( Kingston RDRAM :)) ).
Az intel vs. amd vitarol meg annyit, rohognom kell amikor 3dmark eredmenyekkel meg 3e. huf arkulonbsegekkel dobalozik a 2 tabor egymasra...
Eddig 3 athlon konfiggal volt dolgom, mondanom sem kell mind3al azert mert hivtak rendszert rendbe tenni.Eddig aki a szemelyes kornyezetemben amd-t hasznalt mind szivott, kemenyen.Nem mondom hogy az amd rossz, nekem is volt regen (486:)).Ha munkarol van szo megsem ajanlom senkinek.Lehet hogy csak en kerultem szerencsetlen kornyezetbe, de ez van.Mindenki a sajat tapasztalatainak hisz leginkabb...
Sokkal jobban orulnek ha ugranank egy nagyot es a jelenlegi technologiat arulnak olcson, nem a 2 evvel ezelottit dragan. Es nem csak a procikra gondolok... Argh :)