Nem GTA3 hanem GT3
  • mohus
    Hűha...csak ennyi kérdés.

Szimvezetésre :Cobra Shelby, de a 1022 lovas "alap" Supra

Aston Martin V8-ra gondolsz?...az egyenkénti sebességeket nem kell babrálni csak, ha nagyon érzed a dolgokat. A legalsó "összes" sebességet állító cuccot kell mondjuk 37-40-es értékre állítani. És akkor a legfelső sebességben nem fog "visszaszabályozni".

A TCS kikapcsolása, akkor ajánlott, ha kormánnyal nyomod és próbára akarod tenni magadat picit...

én 2-es értéken szoktam hagyni

csak egy jellemző dolgot: öcsikém ,aki mindig banánnal stb nyomta nem tudott egy kört lemenni a shelbyvel kormánnyal, mert padlógázzal azt hitte minden menni fog...szidta is rendesen. Aztán 2-3 óra után ,amikor már rendesen mentek a kanyarok és kezdett valóban hasonlítani, arra amit igazi kanyarvételkor érez az ember...nagyon bejött neki és csak az érdekelte hogy "valóságosan" vezessen és ne "arcade nyomom tökig" stílusban

nekem nagyon bejött a kormányosdi és nagyon ugy néz ki hogy a PC-s USB piros Wingman is szereti a GT3-t...nem elérhetetlen

igen a fekete leves:)
    te nyomod szimesen a gép meg segítséges beállításokkal nyomja, zsinóron huzva...LOL
    első megoldás...megtanulsz ugyanolyan jól vezetni szimesen, mint segítséggel...végülis ez a cél:)

Másik megoldás az élő ellenfél i.link...a családunkban 3 PS2 van és ismerettségi körben vagy még 6...a HUB elég húzós 20e plusz a kábelek...szóval ez csak néha adatik meg. Hívhatod LAN partynak is..
    De az öcsémmel rendszeres linkelünk ketten az csak egy kétezer huf-os kábel...két TV meg szinte mindenhol van már:)még nagyim másfél szobás paneljában is...