Codename: Panzers - Phase One
  • Axon
    Én azt a pályát a legkönnyebben a lángszórósokkal oldottam meg. 2 lángszórós + 2 felcser, melléjük egy géppuskás. Két lángszórós másodpercek alatt elintéz egy matildát közben a felcserek gyógyítanak.
    Mindig az érkező tankok utjába kell fektetni a katonákat, mert így már csak akkor veszik észre őket, ha már a lángszórósok lőtávolába érnek a Matildák, így minimális sérüléseket szenvednek a katonáid, azokat meg könnyedén gyógyítják a felcserek. A géppuskás meg addig elintézi a kísérő gyalogságot, na meg a tankból kiugráló katonákat. Ha nem megy, akkor meg lehet próbálkozni még egy plusz lángszóróssal - bár nekem kettővel simán ment - ,mert így már hárman egyetlen lövésből felmelegítik a Matildákat, na meg egy plusz géppuskás már garantált védelmet biztosít a gyalogság ellen is.
    Érdemes mindig tartani 2 tanklegénységet. Ezeknek mindig lehet tankokat foglalni. Itt is két matildát elfoglalva, már garantáltan nem lesznek gondjaid. A 2 tanklegénység folyamatosan fejlődik és már csak az orosz pályák vége felé érdemes nekik tankot venni, addig simán lehet a pályákon tankokat foglalni.
    Van egy orosz pálya (7 tonnás lőszerek a neve) ahol már érdemes a két tanklegénységnek is tankokat vásárolni, mivel azon a pályán már hatalmas erőkkel támadnak az oroszok és nincs mód tankokat foglalni.