Codename: Panzers - Phase One
-
Joey #2506 Halisztok!
Nekem elég nagy gondom van ezzel a játékkal..Amikor játszom vele, és robbanás vagy görgetés vagy egyéb jelenségek zajlanak, egyszerűen megáll a kép, elkezd szabályos mátrixokat produkálni a képen, így zölden villodzik a kép, viszintes csikokkal, aztán állít egy frekit és újra jó..Majd kb 2 perc múlva ugyenez megismétlődik, de olyan maximálisan kiakad hogy ha Lan on keresztül játszunk még ki is dob..Aztán előjön az Xp-s kék halál,hogy az nv4_disp fáj tehet a hiba okűáról és hogy a gép a számítógép károsodása érdekében leállt..kiír egy rakás decimális számot, hogy mi a hibaforrás..delután le is fotoztam, de már nemtudom hova lett, de biztos értitek miről van szó..Feltettem a legujabb Nvidia drivert a gépre, de így is ugyan ezt csinálja.Ha valaki tud erre megoldást, segítsen mert így nem élvezhető a játék, inkább csak szenvedés!:( Amúgy a configom az egy abit KD7 2400+ os athol proci és egy Nvidia GF4 MX 440 128mb DDR ram with AGP8X..bazira nem értem mi a gáz ezzel, már csinálta ezt pár játéknál de eddig ez a legfatálisabb...azt hittem kezdetben csak általános,de egyre durvább..köszi a választ.