Codename: Panzers - Phase One
  • Rusy
    van benne valami amit mondasz de csak rövid távon, mert gondolj bele magyarországon az emberek nagy többsége akkor vesz játékot ha már 2-3-4 ezer ft, az meg ugye minimum egy éve, tehát mi a különbség, ha megvan a warez verzió akkor végignyomom, ha nagyon azaz nagyon tetszett és multizni akaork megveszem esetleg azonnal, ha meg a polcon akarom látni majd ha lemegy az ára megveszem, de szerintem ez manapság nem úgy működik szvsz hogy ha akarok jáccani vele megveszem, esetleg ha van pénzem megveszem, meg összesen 3 db játékról beszélünk soldiers hww2, toca 2, panzers, ez ugye nem sok egyenlőre, és rögtön kettéosztódik, az autós játékok szerelmesei megvették a toca 2-őt a stratégák igazad van rengetegen azért vették meg mert nem volt krekk, de ha már majdnem minden játék ezzel fog megjelenni, mert előbb utóbb igen, akkor nem fogja tudni mindenki megvenni amit szeretne, de jáccani se fog tudni vele szvsz visszaesik a nagy játékőrület, nem kell majd mindig új videokártya a gépbe a hardvergyártóknak is rossz, mert hiába lesznek jobbnál jobbb játékok, akkor se tudom mind megvenni, ami nekem évente kb 20 ez 200000ft évente a keresetem 1000000ft 1/5-e csak játék...
    na mindegy nem mondok itt okosakat tovább, kíváncsian várom a fejleményeket...