Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AndrewCB
Ez szép és jó, de nekem csak min. 8x -osan engedi megírni.

lsd: #1450 hsz.

http://a-zcomp.eu/

AndrewCB
Milyen módban írjátok ki? Dao/sao, raw sao, raw dao...?

DJ Skyline
nm!

oksa, thank

DJ Skyline
én minden játékomat máshova teszem...nekem van egy D meghajtóm is és azon belül egy 0 mappa...oda mennek a játékok...tehát D:\0...magyarul teheted máshova is!

A védelem szempontjából tökmind1.

oda telepítsem ahova õ akarja, vagy választhatok mást is?

Inkább te vagy szánalmas!
Csak 5 másodpercedbe került volna, hogy rátalálj a válaszra!
IE esetén: belépsz ebbe a topikba, szerkesztés -> keresés (ezen a lapon) -> beíród a 'javít' szót, és ok.
Lám, és már lépegethetsz is a találatok között!

GvD
kösz a segítséget...mondtam hogy vannak emberek akiknek ez a fórum ad értelmet az életüknek...szánalmas
DJ Skyline
én restartoltam!

most írom ki a 3. cdt
A másolásvédelemnél mikor asszem elõszrö belépek, azt fogja kiírni, hogy ujraindítom e a gépet, akkor ujraindítsam?

3P
Annyi a komment, hogy mi meg nem akarunk írni.

ps. Az egész topic szinte végig errõl szól...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Minek fórumozol, ha nem akarod olvasni????

GvD
Annyi a komment hogy nem olvasom vissza, így bocs ha már volt ez a kérdés, és akik ezen a fórumon ülnek egész nap azok unják, de érdekelne hogy ez a javító jármû miért nem javít tankokat (bár ez így nem egészen igaz mert asszem hogy az alap tankot javítja) csak hát vannak az önjáró lövegek, meg a durvább tankok amiket nem javít...a lõszerszállító jármûvet meg a vontatós teherautót meg nem kell javítani. Egyébként németekkel végignyomtam, most az angolokkal csinálom. Marha jó kis game. Elõítéletem volt azért mert hallottam hogy nem kell építeni, pedig nekem ez volt a lényeg a RTS-ben, de meggyõzött ez a progi hogy enélkül is lehet jó stratégiai játékokat csinálni. Magyarok rulezzz....még lehet hogy felrakom a Swine-t is ezekután.
Serpa
"Codename Panzers Multiplayer Demo !

A Gamespot-éknál debütált Panzers multiplayer demonstráció szerencsére ezúttal exklúzivitástól mentes volt, így nem kellett még egy napot várnunk arra, hogy mi is rátehessük kezünket. A 184 megás csomag a beígért tartalommal bír, azaz két darab térképet kapunk, melyeket négyféle játékmódban tesztelhetünk kedvünkre. Lokálból vihetitek a lent található linkre tenyerelve."
Codename: Panzers Multiplayer Demo

by 576.hu

tibor16
Má' uninstalltam, mer mazohista azér nem vagyok...
majdcsak lesz törése, ha meg nem akko elfelejcsük, oszt kész... vót má' ilyen...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Megöli a crackerek lustasága!
Vagy, lehet, hogy elég dellát kaptak ahhoz, hogy ne legyen kedvük feltörni a gamét.

haldoklik a topic

skorpio7
Mindegy. Nekem van már egy 650-es és egy 700 MB-os verzió is ami mûxik. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

grebber
Én hiába irom ki nekem nem indul el.

Next PC upgrade: 2022

galenius
kösz, próbálkozom...

nekem: cdsak írható 48x-s primedisc,700mb 4x-sen írva, és így második alkalommal elfogadta...

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

DJ Skyline
nem tom mi a bajotok..nekem ilyenre van kiírva mind3 CD:
TDK CD-R80 700MB...és semmi baja nincsen

akkor ezekszerint csak 650-es lemezen mûxik?mer most ki akarom írni egyszer írhtó cd-re 650-esssel vagy 700-assal próbáljam... vagy mindegy

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

skorpio7
És még annyit, hogy nem kell állandóan beírkálni a kulcsot minden egyes indításkor, inkább várj 15-20 másodperc-et az egyes újraindítások között és várd meg amíg "lepörög" a lemez (nem pörgeti tovább a cd-olvasó).

skorpio7
Csak nyugalom! Ha elindult 1-szer akkor elindul az többször is. Én is felraktam a patch-et és van úgy hogy elsõre de úgyis van hogy csak 5. indításra mûxik a dolog... a lényeg hogy kell egy kis játszadozás a lemezellenõrzéssel. Viszont nézd a jó oldalát ennek a kissé "idõpazarló" indításnak:
- crack nélkül megy és így nincs "javít nem javít" problémád, illetve felrakhatsz minden patch-et gond nélkül.

galenius
Ki írtam sima írható primedisc-re és elfogadta második indításra. Feltelepítettem a 1.06 patch-et erre megint indította a ellenõrzést, nem fogadja el. Most mit csináljak? Feltelepítsem újra és játsszak 1. 04-en

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

skorpio7
Na megint sikerült írnom egy mûködõ változatot és megint csak egy 1-szer írható cd-ra. A kecskeméti TESCO-ból hozott haver egy 650 MB-os Fuji-t és lám ez is mûködik 1-2 vagy éppen 3-dik indításra... viszont elég érdekes, hogy egy újraírható 650/700 MB-os lemezzel még nem sikerült ilyen eredményt produkálnom... azaz egyáltalán nem indult még el nekem újraírható lemezzel a program. Pedig már vagy 30-szor is megpróbáltam.

Amikor egyik német azzongya, hogy ich bin bárájt, akkor aztmoondja hogy ich bin bereit, ami azt jelenti hogy kész vagyok?

galenius
ja,ühum

😊))))
nem kell de ha nem megy eldobtál egy cd-t végölis kiírhatod egy sima lemezre is, legfeljebb kidobod ha nem jó...

galenius
de miért is kell újrairhatóra?

igen, legalábbis elõszõr, aztán ha sikerül miondegy én pl a soldierst kiirtam már sima cd-re, és úgy is jó persze megin kell a 3-4 indítás, aztán elsõre...

galenius
csak újraírhatóra érdemes ki írni?

próbáld kiírni, én is tudod hogy írtam ki, leszedtem egybõl át iso, mondom ez nekem úgyse megy várok a krekkre, most aztán kb 1 hónap elteltével, mondom a soldiers is megy mondom hátha apanzers is, leszedtem újra a 3-mas cd, mer ugye rögtön töröltem... és kiírtam mondom szabin vagyok van idõm, elsõre nem lett jó mer az rmps be volt kapcsolva, de amúgy alapból nincs csak én írtam másik cd-t és ahhoz kellett (magyarul véletlen rosszúl írtam ki), kiírtam mostmár úgy ahogy kell ez kb össz vissz fél óra volt, még negyed óra szarakodás, és már ment is, aztán néztem elõre bázzeg mér nem próbáltam ezt ki 1 hónapja, nem szívtam volna a krekkel, a soldiers is kb ilyen volt...

grebber
ha találok azutcán pénzt megveszem én is 😊

grebber
De azzal baszakoáds van csak mert a mindegyikbe bele kell kezdened azt fel a demo exe-t azt onnan tolni.

Serpa
ok.

próbáld meg kiírni, nekem úgy mûködik minden a soldierbe meg ebbe is...

serpa az se mûxig igazán, már egy párszor kiveséztük...

most úgy játszok hogy kiírtam mûxik minden pl javítás, viszont így normálon, eddig az elsõ kampány 7-es pályáján vagyok eddig összesen két egységet vesztettem assezm 2 géppuskás és kész azért ez elég suxx, jó ez a háború mindenki túlélte...

Serpa
olvastad ?

grebber
ájjájáj nem nagyon jön az a crackfix 😞

Fritz Von...
Ez így elég szar...

Mondjuk azt hittem, hogy a németekkel végig lehet nyomni. Így viszont már tuti nem veszem meg. Eddig küzdöttem, hogy elfoglaljak mindent, most meg ellenfél oldaláról foglaljam vissza? Ez SUXX.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

jó bõr

Serpa
ehh ...
ez küld el a készítõknek.

Pcdome -on fel tûnnek néha.

DJ Skyline
no comment...

DJ Skyline
kár hogy õt csak 2x-3x látjuk a játékban!😊))

DJ Skyline
szerintem vége mivel Hans von Gröbel megsebesül és nincsen "háborús hõs" akivel folytathatnád...de az orosz és amcsi/angol oldalon a háború végéig lehet gamézni...igaz az amcsi/angol csak a normandiai partraszállás elõtt kezdõdik...

Fritz Von...
Embörök. Egy kérdésem lenne. A német oldalon Sztálingrádot megcsináltam. Utána azonban nem jön semmi. Ez most azt jelenti, hogy vége a német oldalnak és a Phase 2-ben folytatják, vagy valami bug, esetleg védelmi izé a warez ellen?
Mert ha az, akkor megyek és megveszem. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

DJ Skyline
könnyû fokozaton elvileg kapsz kiképzett utánpótlást...én soha nem kaptam semmit!😊)

DJ Skyline
nem nagyon...nekem az a pálya nem tetszett amikor végig kellett menni éjszaka német bandával,szétverni 6 légelhárító löveget a reptér körül...de ha a multiba megnézed a lant és ott a kooperatívra mész akkor ott vannak a játékban szereplõ pályák nagy része...