2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#1925 Mellesleg nekem nem működött az Alcoholos kiírás. :(
4x próbáltam végig az elején a lemez ellenőrzést 1x sem fogadta el, crackelve feltelepítettem de igy nem fogok nekiállni játszani, hogy nem lehet javítani a tankjaimat. :( -
#1924 Codename Panzers .msd fileok
Én köszönöm Mat-nak (aki elküldte) ti köszönitek nekem.
A GLEF féle változathoz jó! -
mrzed #1923 Elment. -
#1922 Koszi:
[email protected] -
mrzed #1921 Küldeném, ha mondanál egy mail címet. -
#1920 Lenne egy ötletem, lehet oltári nagy marhaság de azért beírom, max majd jönnek az értelmes beírások, mint loál és társai.
Van ugye a soldiershez az a ropant pici image file, mi lenne, ha vki megbuherálná, hogy ne disc_1 legyen a bemountolt CD-neve, hanem panzers_3_3, és akkor lehet azt bemountolva menne mint ahogy a soldiers is megy. Persze lehet teljesen más a panzersesen a védelem, de hát egy misét talán megér, mert volt már itt minden demo.exe, cd írás mindenfele talán ez is belefér. -
#1919 Sziasztok,
Olvasgattam itt sokat visszafele, es sajnos ugy veszem eszre, hogy nincs tokeletesen futo tort verzio ebbol a jatekbol... Le is hurroghattok, hogy miert nem veszem meg, igazandibol meg nem lattam, egy ideje mar a gepemen csucsul a 3 alcoholos .mdf file, de persze sehogy sem tudtam megnyitni, .mds file-jaim nincsenek. Azt hittem, botor modon, hogy majd siman letrehozom, mint egy -cue-t, de ugy veszem eszre, ez nem megy csak igy.
Keresem, valaki megtenne, hogy atkuldi nekem a szukseges .mds file-okat? Gondolom, atfer mailen. Vagy ha tudnatok adni valami http-t, ahol fenn van.
Koszonom elore is, aki segiteni tud. -
Rusy #1918 bukokat javít, de a kocsi nem fog javítani továbbra se... -
#1917 Kérdésem van.
Nagynehezen felszenvedtem a játékot. Természetesen nem működik a 3.CD kiírós dolog.
Feltettem az 1.06 magyar pacthet is.
Elinditottam a Starforceclean.exe-t újraindítás után feltettem az eredeti cracket (nem 1.06) és így elindult a játék.
Tele lesz minden hülye buggal és így nem fog javítani a javítokocsi sem? -
#1916 Ez így inkáb ösztönzés, aki annyira várta és annyira akar vele játszani az megveszi. -
Rusy #1915 persze ez is igaz de azért ez nem a nagy többség ezeknak teljesen fölösleges is lenna a védelem úgyse másolnák, megvenék egyszerűbb...
nekem meg van olyan haverom, akinek van 200db eredeti dvdfilmje de sajnálja a panzersre a pézt "drága", inkább baszogat negem hogy nem jó, de most rábeszéltem hogy vegye meg...
serpa, igen az konkrétan a soldiershez van... -
#1914 Külföldön azért szerintem lényegesen más a helyzet.
Én itthon is ismerek pénzeseket, akik mindent eredetibe vesznek meg.
Sőt ami nem kellett a gyereknek az nekem adta:) -
#1913 szóval konkrétan a Soldiers -hez van az az image ? -
Rusy #1912 nemtom próbáld ki, de mivel nincs olyan image amit lehet mountolni mint soldiers esetéban a pár kb-os file, ezért nincs mit kipróbálni... -
#1911 Panzers működik az IDE -s módszerrel ? -
Rusy #1910 van benne valami amit mondasz de csak rövid távon, mert gondolj bele magyarországon az emberek nagy többsége akkor vesz játékot ha már 2-3-4 ezer ft, az meg ugye minimum egy éve, tehát mi a különbség, ha megvan a warez verzió akkor végignyomom, ha nagyon azaz nagyon tetszett és multizni akaork megveszem esetleg azonnal, ha meg a polcon akarom látni majd ha lemegy az ára megveszem, de szerintem ez manapság nem úgy működik szvsz hogy ha akarok jáccani vele megveszem, esetleg ha van pénzem megveszem, meg összesen 3 db játékról beszélünk soldiers hww2, toca 2, panzers, ez ugye nem sok egyenlőre, és rögtön kettéosztódik, az autós játékok szerelmesei megvették a toca 2-őt a stratégák igazad van rengetegen azért vették meg mert nem volt krekk, de ha már majdnem minden játék ezzel fog megjelenni, mert előbb utóbb igen, akkor nem fogja tudni mindenki megvenni amit szeretne, de jáccani se fog tudni vele szvsz visszaesik a nagy játékőrület, nem kell majd mindig új videokártya a gépbe a hardvergyártóknak is rossz, mert hiába lesznek jobbnál jobbb játékok, akkor se tudom mind megvenni, ami nekem évente kb 20 ez 200000ft évente a keresetem 1000000ft 1/5-e csak játék...
na mindegy nem mondok itt okosakat tovább, kíváncsian várom a fejleményeket... -
#1909 Persze!
minden lehetőség szabad! Csak valami használ, valami nem.
Én nem venném meg eredetiben, igyekszek nem függő lenni)))
meg ismerem magam, nem sok játékot játszottam végig....
Inkább családot alapítok lassan,... .Nosza! -
antijedi #1908 nem logikusabb mert a cdkeyért meg kell veni a feketét is ha multiban jáccható, másrészt ha valami game nagyon bejön pl énis megszoktam venni eredetibe hiába van "jól működő" warez verziom... -
#1907 Szerintem aki nem akarja nem venné meg, az azután se , ha már meglenne 1 jól müködő verziója feketén.
Épp ezért aki nagyon szeretne játszani vele az megveszi.
Szerintem sokkal logikusabb ez mint amit te írtál.
Külföldön meg úgy se kerül sokba a keresetekhez képest.
-
#1906 ha egyre többen lesz ez a védelem, egyre többet kell feltörni.
:) -
#1905 "Sega csak a kezdet, rövidesen minden nagyobb kiadó is várhatóan megteszi ezt a lépést."
Ő bajuk lesz...
Majd rájönnek, hogy ha nincs szerencséjük akkor fele annyian sem fogják megvenni a játékot, mint egyébként tennék.
Itthon is több embert ismerek akik ha egy játék bejön nekik megveszik eredetiben illetve ott a netes cd key körüli gubanc. Külföldön még több ilyen lehet, mivel ott sem engedheti meg magának mindenki, hogy mindent megvegyen amit akar, viszont ha jó a játék nem fogják sajnálni rá a pénzt.
Majd koppannak ha kutya sem foglalkozik a játékaikkal és nem alakul ki scene körülötte mert nem lehet másolni. -
#1904 már a fórum is olyan mint az embörök: szélsőjobbaloldali. -
#1903 és a játékélmény?
pont az! hogy átverekszem magam a másik pályára... -
#1902 "A kemény Macrovision védelem már a SEGA szolgálatában is"
by 576.hu -
#1901 [OT]on
ISF powa!
[OT] off -
Drex #1900 de igen Balee
ISF 4ever -
Drex #1899 gg -
antijedi #1898 és mért szeritned igy jáccható? hogy a küldetések fele mindig elmarad, etc?
megint egy gyerek aki azthiszi ő szart a a spanyolviaszt... -
AmadeusHU #1897 Csak a demo exés verzióval lehet játszhatóvá tenni.
Aki tovább nyavajog, hogy nem fog igy játsazni vele, akkor az vegye meg az üzletbe és kész!!!
normális Crack szerintem soha a büdös életbe nem lesz hozzá!
-
Rusy #1896 szerintem nem baszogatjuk egymást, inkább segítségnek hívnám, de én pl attól kezdve olvasom a topicot, hogy 20 hozzászólás volt benne, és mindent elolvastam 1-2-3 naponta, tehát elmondanám hogy ez a demo exe-s megoldás vagy 10-szer volt, az meg hogy nem javít a kocsi nem tudjátok mi a gond? kb 30-szor, és ha lehet aki most kezdi olvasni a topicot, és elolvas 20 hozzászólást, beírja hogy megtalálta amegoldást, kíméljen, bár nekem mindegy azon kevesek egyike vagyok akinek megy kiírva... -
#1895 Szeva Drex, csak nem? -
Drex #1894 ahogy mondod... ezen már rég tul vagyunk :))))
addig nem is vok hajlando gamellni ezzel, amig nem lesz 3000 HUF, vagy normális Crack...
"CHEAT" ... undoritó dolog.... a 2 lányomnak is meg van tiltva...
Semmilyen Játékban sem CSITELHETNEK......
további jó egymásbasz*gatást :)))) -
#1893 hát igen. kösz titike.
de
ez az eljárás(demo1.exe) már szerepelt mint alternatíva.
valahol az első pár hozzászólásban..)) úgy biz ám.
presztizs pontok átvitele másik pályára, cheat undor, és tökéletesség iránti vágyunk miatt ezt el is vetettük. -
titike #1892 még egyszer köszi -
AmadeusHU #1891 OKI Doki. Azért nem haragszom hogy megjelent itt is. (erre már számítottam) De akiknek további kérdésük van azok levélbe írják meg. -
titike #1890 igaz---nem igaz
igaz--nem mindenki ugy viseli a dolgokat ahogy mások öt is lehurrogták egy kérdés miatt áés azért viselkedik igí
ezt én is tanusítom mivel volt egy kérdésem a hardware topikban és mivel uj topikot nyitottam a segítő válaszok mellet egyből volt egy olyan ember? aki lehurrogot
Én szerintem akinek gondja van az nagy gond neki, aki meg tud az segítsen és ne kritizáljon, ha véletlenül nem az ő szájize szerint van valami.
nemigaz-- a srácnak küldtem emilt és nem telt bele öt perc és válaszolt
Lehet, hogy megharagszik de én a válaszát kirakom ide
Nagyon egyszerű! Elöszőr is töltsed le erről a weboldalról a hozzávalókat. http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?Codename_Panzers_Play_Without_Working_Image-EinFreund!rar Csomagold ki a Játék főkönyvtárába! Elöszőr is felszeretném hívni a figyelmedet arra, hogy ez egy demo exe. És csak a német elmentések vannak hozzá, de nem kell aggódni! Egy kis önszorgalommal a többi pálya is játszható lesz!Crackeld a játékot a cd-ről! A crackelt exe-t indítsad el. Ekkor teljes játéknak ismeri be, de ezzel nem fog javítani a kocsi.Kezd el az első küldetést az oroszokkal vagy az angolokkal.Mikor betöltött akkor nyomj egy entert és írd be azt a cheatet: dirtyhungarianphrasebook Ekkor a küldetést megnyered és lép a következő pályára. Lehetőséged van arra is hogy kiválaszd az egységeket! Minden pályán automatikusan ment a játék. Itt is írd be a cheatet addig ameddig el nem jutsz a z utolsó pályára. Majd a megmaradt nemzettel csináld meg ugyan így! Ha minden meg van, akkor azt az exet indítsad el amit leszedtél az oldalról.Ekkor a töltés képernyőn a demo verzió feliratnak kell lennie.Menj a játék betöltéséhez és válaszd ki azt a nemzetnek az első pályáját amelyikkel szeretnéd kezdeni.Miután végig toltad a játékot akkor töltsed be a következő pályát a főmenüből.Azokkal az egységekkel fogsz kezdeni mindig amelyeket kiválasztottad a toborzásnál! És lás csodát a szervíz kocsi JAVÍT Ha neked nem megfelelő ez az eljárás akkor nagyon tudlak sajnálni.Ha egy kis időt szánsz erre a módszerre amit leírtam , akkor JÓ JÁTÉKOT KÍVÁNOK Amint láthatod csak az indító exen múlik minden. Majd lesz egyszer normális crack hozzá, de ez már a jövő zenéje!
remélem ezzel segitettem másokon
és köszönöm AmadeusHu-nak -
#1889 most megsértődöt mint állat.
Haj'..., pedig ha tudná hogy már '85-ben saját neonáci bandám volt, elismerné idősebb jogán a dorgálásom! -
#1888 Hát annyit barátunkról, hogy egy ismerősöm írt neki (de hogy minek?). Válaszra sem méltatta. Csak magamat tudnám ismételni (#1835)... :( -
#1887 kedves felebarátim: a titok ne legyen titok! Ossza meg valaki, akin már segítettünk gamez ügyben! -
Rusy #1886 :))))))))
nem a térdhajtás a lényeg, én pl szeretek segíteni, ha tudok segítek, hogy minél több ember tudja jáccani, meg egyébként is, de most mit csináljon aki jáccani akar, írjon egy seggnyaló ímélt hogy de király űberfazsa csávó vagy, mennyé má a pi*ába