Codename: Panzers - Phase One
  • titike
    igaz---nem igaz
    igaz--nem mindenki ugy viseli a dolgokat ahogy mások öt is lehurrogták egy kérdés miatt áés azért viselkedik igí
    ezt én is tanusítom mivel volt egy kérdésem a hardware topikban és mivel uj topikot nyitottam a segítő válaszok mellet egyből volt egy olyan ember? aki lehurrogot
    Én szerintem akinek gondja van az nagy gond neki, aki meg tud az segítsen és ne kritizáljon, ha véletlenül nem az ő szájize szerint van valami.
    nemigaz-- a srácnak küldtem emilt és nem telt bele öt perc és válaszolt
    Lehet, hogy megharagszik de én a válaszát kirakom ide

Nagyon egyszerű! Elöszőr is töltsed le erről a weboldalról a hozzávalókat. http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?Codename_Panzers_Play_Without_Working_Image-EinFreund!rar Csomagold ki a Játék főkönyvtárába! Elöszőr is felszeretném hívni a figyelmedet arra, hogy ez egy demo exe. És csak a német elmentések vannak hozzá, de nem kell aggódni! Egy kis önszorgalommal a többi pálya is játszható lesz!Crackeld a játékot a cd-ről! A crackelt exe-t indítsad el. Ekkor teljes játéknak ismeri be, de ezzel nem fog javítani a kocsi.Kezd el az első küldetést az oroszokkal vagy az angolokkal.Mikor betöltött akkor nyomj egy entert és írd be azt a cheatet: dirtyhungarianphrasebook Ekkor a küldetést megnyered és lép a következő pályára. Lehetőséged van arra is hogy kiválaszd az egységeket! Minden pályán automatikusan ment a játék. Itt is írd be a cheatet addig ameddig el nem jutsz a z utolsó pályára. Majd a megmaradt nemzettel csináld meg ugyan így! Ha minden meg van, akkor azt az exet indítsad el amit leszedtél az oldalról.Ekkor a töltés képernyőn a demo verzió feliratnak kell lennie.Menj a játék betöltéséhez és válaszd ki azt a nemzetnek az első pályáját amelyikkel szeretnéd kezdeni.Miután végig toltad a játékot akkor töltsed be a következő pályát a főmenüből.Azokkal az egységekkel fogsz kezdeni mindig amelyeket kiválasztottad a toborzásnál! És lás csodát a szervíz kocsi JAVÍT Ha neked nem megfelelő ez az eljárás akkor nagyon tudlak sajnálni.Ha egy kis időt szánsz erre a módszerre amit leírtam , akkor JÓ JÁTÉKOT KÍVÁNOK Amint láthatod csak az indító exen múlik minden. Majd lesz egyszer normális crack hozzá, de ez már a jövő zenéje!

remélem ezzel segitettem másokon
    és köszönöm AmadeusHu-nak