Codename: Panzers - Phase One
-
Rusy #1634 na igen ezért nem is vitatkozok, tulajdonképpen mind a ketőnknek igaza van, ja és azért írtam hogy nekem negyven órába merül ki a játék, mert az online része egyáltalán nem izgat fel, hogy valaki ellen nyomja panzerst, mind a ketten kapunk pl 2000 presztizspontot, veszünk rajta cuccot, aztán hajrá gyakjuk le egymást, ezt inkább kihagyom, ezért is mondtam hogy nagyon jó játék nagyon tetszik, bár a soldiersel nem lehet összehasonlítani, mert ahogy lentebb christan mondta, nem érzed át a háborút, amikor 4 emberrel 2 felcserrel ki tudsz nyírni 3 tankot meg két löveget...
Ettől függetlenül nem szívesen hagytam volna ki, vagy vártam volna rá 1 évet hogy kiadják pl pcguru mellékletként, persze ha megtörténik én leszek az első aki megveszem...
még annyit, mindenki sír (én is hogy milyen nem reális dolgok vannak benne) ugye ember tank stb, namost erre hagy mondjam el a véleményem, tulajdonképpen nem értem a készítőket, ott a swine, disznók nyulak ugye kurva jó hangulat, ki törödik a realizmussal, de itt ez a dolog hogy behozták az embereke, mint egységeket félig meddig, mert nincs reálisan átgondolva, gondolj bele a tankank ha egy lövés lenne akkor mi értelme lenne az embernek, akkor inkább bele se rakják, namármost a teherautóba be lehet szálni, de ha nincs benne ember akkor is "magától megy" ugye megint fölödleges az ember, ha megnézzük pl a soldierst, ha nincs ember a tankba akkor nem megy sehova, bárhogy is nézzük, az emberek behozása a PANZERS című játékba eléggé átgondolatlan, de mondom ha egy lövés lenne akkor ki venne presztízspontból, embert, tehát értelme nem lenne ezért meg is erősítették őket, mint ugye lentebb írták, a PANZERS-ba minek a javítókocsi hisz enberekkel kinyírjuka fél világot,
egyszó mint száz, az embereket szerintem nagy hiba volt behozni így, max tényleg az hogy a lövegeket emberek irányíthatják, és ugye legyen felcser, de hogy ilyen erős legyen a tankromboló meg a géppuskás, nem beszélve a sniperről, több mint kiábrándító a háború átérzése szempontjából...
bocs ha hosszú voltam, ettől függetlenül egy nagyon jó játék jól kivitelezve, csk felejtsuk el hogy a második világháborúba vagyunk, vagyis ne ez az egy dolog ami igaz, a realitást meg haggyuk...