2809
Codename: Panzers - Phase One
-
asda #1645 Megcsináltam a T34 -es pályát de a következőt már nem hívja be. Sorry -
asda #1644 Hi!
Sikerült megoldanom a javitás gondokat, azaz remélem,
ugynis most tesztelem de eddig minden tökéletes.
Javitja a Panzerektol kezdve az ágyukig mindent magátol.
Szal így csináltam:
Telepitettem mountolt isobol.
Felraktam az 1.06 HUN Patchet.
StarforceClean.exe majd reboot
Töltsd le a http://spacetarget.com/games/pc_codename_panzers.shtml -ről : Codename Panzers v1.0 [ALL] No-CD/Fixed DEMO EXE
Ezt a Panzer1.exe -t bemásoltam a game dirbe, betöltöttem
egy félbe hagyott mentést es minden rokz.
Ettől függetlenül megrendeltem eredetiben is, mert tetszik
és kicsit támogassuk a magyar dolgokat.
Remélem tudtam segíteni.
-
Jokes #1643 Valaki esetleg eladná az eredeti 3 as cd-t? :P -
#1642 Én látogatom azt a fórumot, amit a fejlesztők "hivatalosan" is használnak (nem akarok reklámozni), de nyugodj meg... minket olvasnak, a javaslatokat azonban nagy ívben lecsinálják, időhiányra hivatkozva pedig alig válaszolgatnak a kérdésekre, azokra is kitérő válaszokat. Jó, mondjuk az az egy, hogy a kiadó, ugye... Azt is meg kell viszont említenem, hogy az überfos patchekkel a problémákkal meg lehet őket keresni emilen infókkal+sírással stb.
Szal elég vegyes kép alakult ki belőlem a fejlesztőkről. Jó, az is igaz, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze... -
Christian #1641 sztem az lenne a legkafább, ha nem pár, hanem egy tucat ember lenne a minimum, és ennyi tank...szoval a tank egy lövésre megölné az embereket, de viszont egy aknavetős manus pedig egy-két jobb lövésre egy tankot lőne ki...nem?
Remélem nem olvassák, mer ha igen, akkor tudnák hogy mennyi magyar ember lopja a játékukat -
#1640 Egyébként szerintem jó, ha van gyalogos egység, de nem ilyen módon, ez valami gyenge Rambó klónban elmenne, de itt nem! Már írtam korábban, hogy pl a másik hazai fejlesztésű idei hasonló témájú RTS-ben nyílt terepen szinte semmi esélye nincs a gyalogosoknak. Ha oda durrant egy tank 5-6 gyalogos fekszik ki tőle. Egy Panzers nevű játékban pláne megbocsáthatatlan bűn!!! Nálam sajnos pont emiatt esett ki a mindenképpen meg kell venni kategóriából. Pedig, ha valamit vártam, akkor ez az volt...
Remélem olvassák a fejlesztők a forumot és a Phase Two-ban már kijavítják ezt a bakit. Akkor nem csak azt de ezt is megveszem tisztességből! (Na jó,ezt így is meg fogom venni, egyszerűen ennyire szeretem a 2. VH-us stratégiai játékokat.) -
#1639 A lövészeknek van csónakjuk, velük be tudsz evezni... :) -
Christian #1638 na vagyis RPG be ugy kellett volna, hogy mondjuk van pár század, egy századba pl 100 ember vagy 10-20 tank...bár ez a gépigénymiatt is lehetetlen megoldani sztem... -
Christian #1637 sztem ezt a sniperest ugy kellett volna megoldani, hogy nem vár az emberke, hanem ide oda szaladgál addig meg nem nyugodva, amig meg nem találjaa az orvloveszt, az hogy meg ember nélkül megy a kocsi megoldás se valami okos ötlet, de hát mivel aránytalan a játék, vagyis nem több száz ember és több száz tank harcol, hanem csak pár egység, ezért elég gáz lenne hogy minden járműve külön ember kellene. De persze ezis egy megoldás. Ha jobb rts t akartak volna, ugycsinálták volna mint az RGP kben, vagy miben... nem csak pár ember harcoljon, hanem sok...bár ezen már nemlehet mitteni:) -
Rusy #1636 jaja, de ott a bliztkrieg is, azért mondom hogy a swine után egy kicsit benyúltak a darázsfészekbe a realisztikus szó is szóba került itt-ott, azért manapság elég gyenge a realisztikusság szempontjából, még a soldiershez képest, az nagyon durva mikor átérzed hogy ott fekszel egy ház mögött, és hiába van géppuskád, nem bírod kinyírni a tankot, csak ha szerzek hozzá gránátot...
Bocsánat hogy ilyet mondok kövezzezek meg de én jobban vértamm volna a swine 2-őt a fejlesztőktől, azt mocskosul eltalálták
Jaj még annyi asszem a német 2-es küldibe van egy olyan feladat, hogy mentsük ki a pilótát aki beragadt a mocsárba, azt mivel tudom mert semmivel nemtudok bemenni érte... -
#1635 Na ezért csücsül nálam még mindig a trónon a Sudden Strike, teljesen valósághű, gyalogos nem lőhet ki páncélost, csak gránáttal vagy pzshreck-el, a lövegek mindig különböző mértékű sérülést okoznak, többnyire attól függően, hogy milyen a jármű helyzete a másik löveghez képest .
És a háború is ott van benne, 7-8 féle gyalogos, belőlük 300 darab, 70 db tank, 30 javító- csapatszállító- és egyéb kisegítő jármű, könnyű- és nehéztüzérség, légierő, stb, stb ... Ha a single nem lenne annyira agyonscriptelve, multiban pedig az utánpótlásrendszer kicsit logikusabb lenne, sokkal nagyobb sikere lehetett volna, de ez köztudottan a német kiadó hülyeségei (kevés támogatás, rövid határidő) miatt van .
De mindenképp ajánlom a játékot mindenkinek, aki realisztikus II. vh-s RTS-t akar . -
Rusy #1634 na igen ezért nem is vitatkozok, tulajdonképpen mind a ketőnknek igaza van, ja és azért írtam hogy nekem negyven órába merül ki a játék, mert az online része egyáltalán nem izgat fel, hogy valaki ellen nyomja panzerst, mind a ketten kapunk pl 2000 presztizspontot, veszünk rajta cuccot, aztán hajrá gyakjuk le egymást, ezt inkább kihagyom, ezért is mondtam hogy nagyon jó játék nagyon tetszik, bár a soldiersel nem lehet összehasonlítani, mert ahogy lentebb christan mondta, nem érzed át a háborút, amikor 4 emberrel 2 felcserrel ki tudsz nyírni 3 tankot meg két löveget...
Ettől függetlenül nem szívesen hagytam volna ki, vagy vártam volna rá 1 évet hogy kiadják pl pcguru mellékletként, persze ha megtörténik én leszek az első aki megveszem...
még annyit, mindenki sír (én is hogy milyen nem reális dolgok vannak benne) ugye ember tank stb, namost erre hagy mondjam el a véleményem, tulajdonképpen nem értem a készítőket, ott a swine, disznók nyulak ugye kurva jó hangulat, ki törödik a realizmussal, de itt ez a dolog hogy behozták az embereke, mint egységeket félig meddig, mert nincs reálisan átgondolva, gondolj bele a tankank ha egy lövés lenne akkor mi értelme lenne az embernek, akkor inkább bele se rakják, namármost a teherautóba be lehet szálni, de ha nincs benne ember akkor is "magától megy" ugye megint fölödleges az ember, ha megnézzük pl a soldierst, ha nincs ember a tankba akkor nem megy sehova, bárhogy is nézzük, az emberek behozása a PANZERS című játékba eléggé átgondolatlan, de mondom ha egy lövés lenne akkor ki venne presztízspontból, embert, tehát értelme nem lenne ezért meg is erősítették őket, mint ugye lentebb írták, a PANZERS-ba minek a javítókocsi hisz enberekkel kinyírjuka fél világot,
egyszó mint száz, az embereket szerintem nagy hiba volt behozni így, max tényleg az hogy a lövegeket emberek irányíthatják, és ugye legyen felcser, de hogy ilyen erős legyen a tankromboló meg a géppuskás, nem beszélve a sniperről, több mint kiábrándító a háború átérzése szempontjából...
bocs ha hosszú voltam, ettől függetlenül egy nagyon jó játék jól kivitelezve, csk felejtsuk el hogy a második világháborúba vagyunk, vagyis ne ez az egy dolog ami igaz, a realitást meg haggyuk... -
#1633 Itt a fővárostól 3x olyan messze 200-tól 1000 huf-ig terjed, én 400-ért irattam, ebből 200 a cd ára (nem iratok szar 70 ft-os tesco-s cd-re), 200 pedig 2 pohár bor (általában így lett elintézve) . És ha mondjuk 10k-t veszünk 1 író árának, ez fedez 25 db játékot, ami bőven fedezi azt a mennyiséget, amennyi játékot én használok .
Amire meg nagy szükségem volt, az letöltöttem, bár szélessáv ellenére nem sok időm van CD-nyi anyagok töltögetésére . -
#1632 Igen a te dolgod... anno én is így voltam vmikor csak éppen a fővárostól íly távol a dupláját is elkérik a helyi "töltő- és írógépek" egy-egy játék cd-jéért még manapság is. Nos én a chello bekötése óta kihagyom a buliból őket és utánna számolva többszörösen is olcsóbban jövök ki egy-egy hónapban... így már nem is tűnik olyan drága mulatságnak egy cd-író megvétele/fenntartása. -
#1631 Hozzáteszem, ha veszek írót, az nem egy játék wareza miatt lesz, árban ugyanott vagyok, mintha eredetit vennék, és akkor ott vannak a korábban leírt eredetiséggel járó pozitív dolgok, amikből engem főleg a multiplayer érdekelne . -
#1630 Eddig éveken át megvoltam nélküle, és ezután is megleszek, cseppet sem volt olyan fontos, mint a hangkártya . Ami kellett, letöltöttem, de nem írtam ki magamnak, ilyen egyszerű . Játékokat meg nem töltök, megvettem őket 400 ft-os darabáron a helyi "töltő- és írógépektől", vagy párat eredetiben .
És ja, én ... nem mondanám, hogy problémám, inkább ... dolgom ... -
#1629 Nos akkor nálad tényleg egy nagy problémával kezdődik a dolog.
Mondjuk manapság nem is tudok mondani egy olyan ismerőst se akinek ne lenne a gépében egy cd-író, szerintem ez manapság annyira alapfelszerelés mint pl. egy hangkártya.
Egyáltalán hogy tudsz meglenni nélküle?! Gondolom akkor se filmet se zenét se játékot... szóval semmit se töltesz és gondolom írsz meg magadnak... nos igen ez már tényleg csak a te problémád. -
#1628 És az újraírhatóval kitörölhetem a hátsómat író nélkül ... -
#1627 Ki vett itt külön CD-írót?!? :)))
Újraírható lemezről volt itt maximum csak szó. -
#1626 Én meg nem fogok CD-írót is venni 1 játék warez verziója miatt ...
És én se fogom most megvenni, majd az ősszel, vagy amikor lemegy 5, -vagy 6ezer körülire az ára, és még az sem biztos, hogy ha addig különösebb hercehurca és 0 ft ráfordítással megoldható lesz a warez verzió működtetése is, akkor még azt is ki fogom próbálni, hogy biztosan megvegyem-e ... -
Christian #1625 izé? -
#1624 Hülyeség, a kiadó a terjesztési jogokat veszi meg, nem magát a játékot, és minden eladott példányért egy bizonyos százalákú juttatást kap, de a többi része a fejlesztőkhöz jut el . Már csak azért se lenne logikus, hogy az egész játékot vegyék meg, mert akkor a kiegészítők készítési jogaihoz a fejlesztőnek a kiadótól kéne engedélyt kérni, ez pedig nagyon nagy plusz költség lenne, a folytatásról nem is beszélve, amikor is van, hogy másik kiadó adja ki a 2. (3, 4 ...) részt, ők pedig nem egy másik kiadónak, hanem a fejlesztőknek fizetnek a jogokért .
Ráadásul ez eredetivel rendelkezőknek nem merül ki a játék abban a '40' órában, mivel lehetőség van online játszani is, ami többszöröse a single-nek időben és élményben is .
És akkor az apró, de fontos részletekről, mint a crack-keresés (lentebb tapasztalt) vesződséges fáradozásának elkerülése, magyar kézikönyv, regisztráció fejében kapott extrák, stb, stb, stb ... -
Christian #1623 nemtom hogyvagytok vele, de nekem a panzersel az a bajom, hogy egyszerűen nem érzem át a csatákat, ütközeteket, valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag nem érzem úgy, hogy az igazi valósághű lenne, nem érzem át az öldöklés lényegét vagy mi.... -
#1622 Számból vetted ki a szót. :) -
#1621 Bocs a sok helyesírási hibáért. -
#1620 Nos per pillanat az én fáradozásom 2 óra járkálásba 4 óra különféle kiírás próbálkozásba és számszerűen kb. 1300 Ft-ba került. Ha ezt szembehelyezem az eredeti játék mostani 9990 Ft-os árával akkor nagyon is megérte. Majd ha úgy jó 3/4 év múlva lemegy az ára a felére akkor talán megveszem, mint ahogy tettem más játékokkal is. Eredetibe és azonnal maximum csak azokat a játékokat veszem meg, amikkel 100%-ra tudom hogy hónapokon át foogok játszani... és neten. Battlefield összes, BFV, Emperor: Battle for Dune, C&C: Generals, Wolfenstein... a következő pedig szeptember 21.-én (ha a demója beváltja a hozzá fűzött reményket) a Star Wars: Battlefront lesz. Nos a felsorolt játékok esetében egy nem vártam egy pillanig se és meg se bántam a rájuk kiadott 10ezreket, de tudod el tudom már dönteni hogy számomra adott játék mennyit ér meg (vele töltött idővel arányosan nő a rááldozási kedvem) és sajna a panzers most nem a legsürgetőbb kategóriába tartozik. Így persze hogy örülök és örüljön más is, hogy vmi úton-módon csak sikerül játszaható verziót előállítani és legyen ez példa másoknak is. Tudom mind ez nem szép csak ez a nagy magyar valóság még most is 2004 augusztusában Mo.-on... akát tetszik vkinek akár nem. -
Christian #1619 de nekem még mindig nem müxik -
Rusy #1618 hát nemtom, mindenki ezzel van oda hogy magyar fejlesztésű játék, vedd meg, namost van rálátásom a dolgokra, nem mondom meg hogy honna, ez nem így működik de nem ám, namármost a fejlesztő megcsinálja ajátéket egy FIX, AZAZ FIX, összegért, és azt tulajdonképpen a kiadónak eladja, csak fordítva van előszőr eladja aztán fejleszti ugye, mondok egy konkrét példát, a stormregion (nemtom mennyiér) mondjuk 10 millió forintért eladta a játékota codemastersnak, és kész ennyi, az hogy mennyi az eladás egy kurva fityinget nem jelent a stormregion-nak csak a kiadónak, jó nem mindenhol van így csak a magyaroknál, nagyob játékfejlesztők a saját játékukat adják ki nincs ilyen gond de ebben az esetben csak a codemasters bankszámlája hízik, ha segíteni akarsz a fejlesztőkön, mer itt mindenki ezzel van oda, írd ki cd-re és utalj át pl 5 ezer forintot a fejlesztők számlájára mer azt ők kapják meg, de most ne gyere nekem azzal hogy magyar fejlesztésű játék akkor vegyem meg...
NEM VAGYOK EREDETI JÁTÉK ELLENES, van eredeti játékom, amivel nagyon sokat játszottam neten, és mai napig játszok és teljes áron vettem meg a megjelenés napján, de a panzers, bár nagyon tetszik, nekem kb 40 óra játékidő, ha kétszer kijátszom 80, aztán polc a multija nem izgat fel, na mindegy off vége csak hagyjuk már ezt a dumát hogy segítsük a fejlesztőket, egyvalakit segítesz a kiadót, meg aki a másolásvédelmet kiatlálta, annak lehet többet fizettek mint a stormregionnak, úgyhogy ok akkor VEDD MEG NYUGODTAN HA TESTSZIK ÉS SZERINTED MEGÉRI, de hagyd ezt a dumát hogy a magyar fejlesztőket segíted... -
#1617 Nincs problémám a warezolással, kivéve ha egy magyar fejlesztésű játékról van szó, ami mégcsak nem is 10ezres "küszöbár" felett jelent meg, és a warez-verzió működésre bírása annyi fáradozást igényel, hogy kérdésessé válik, megéri-e egyáltalán .
Gratulálok ... -
#1616 Az is vagyok elhiheted Tuvok, de a warez-olással kapcsolatos problémáidat esetleg fejtsd ki pl. most a DOOM3 topic-ban ott szerintem nagyobb közönségre találsz most az tuti. Biztos szeretni is fognak érte...
Ja és kössz a gratulációt. -
#1615 Büszke lehetsz, működik a másolt játékod ... -
#1614 Igen! Kérsz képet róla? Megcsinálom mint tettem anno a Soldiers-el a kis hitetlenek kedvéért!
ON:
OFF -
#1613 és javít a javító kocsi? -
#1612 Nos emberek akkor én tényleg azon a legszerencsésebbek közé tartozom, mert MŰKÖDIK!!!
Nos több mint 2 óra alatt 8 üzeletet kerestem fel (többet már nem volt kedvem) lakhelyemen, de nemhogy 650 MB-os RW-CD de még egy falatnyi sima csak 1-szer írható cd-t sem lehet itt kapni. Aztán mivel ma van édesanyám szülinapja beslattyogtam hazafelé jövet az interspar-ba és egy hátsó indítattásból fakadóan az ajándékok mellett vettem egy "tescó gazdaságos" 700 MB-os egyszer írható (vmi bolgár gyártmányú euronics vagy miféle) cd-t. Hazajöttem és a szokott módon kiírtam (úgy voltam vele, hogy 150 Ft egy slim tokért nem is olyan drága...). Indítok 1-szer nem fogadja el... indítok 2-szer megint nem fogadja el... mivel 3 a magyar igazság így indítottam 3-adszor is és mivel nem volt kedvem megint végignézni az ellenőrzési műveletet szépen kimentem egy kis hideg nedűért a konyhába, mire visszaértem... nos igen ott virított a panzers főmenü és kérte a 2. cd-kulcsot amit beírva VÉGRE TÖKÉLETESEN MŰXIK A GAME!!!
Már 3-szor indítottam azóta újra és mindannyiszor elsőre az ellenőrzést végigsem várva elindul a game. Igen a javító kocsi már a gyakorlópályán is javít és megnéztem pályaugráskóddal más pályán is javít valóban mindent a szerelő autó! Nos ezek szerint ha legalább 1-szer sikerül átverni a védelmet, utánna már minden ok. Aki crack-el az viszont végig szívni fog a javít-nem javít problémával.
Ja igen mint a többiek is írták, nekem egy LG CD-író DVD-rom olvasó kombóm van és egy ASUS 34*-es cd-olvasóval lehet működésre bírni a játékot. Nos átolvasva pár fórumot úgy néz ki hogy én és Rusy vagyunk eddig azon szerencsések között, akiknek mindkét S3+triggeres védelmű game-et sikerült normális működésre bírni. -
Rusy #1611 bocs hogy ennyit írok, szerintem azért lényeges maga a cd lemez, nem a márka a lényeg hanem a minősége, mert a másolásvédelem nagyon durván ellenőriz valamit a lemezen és mondom nem bírom kifejezni magam pedig már többször le akartam írni, hogy ahány indítás, mindig néha nem sikerül neki valamit kiolvasni, de lehet ha jobb minőségű a lemez akkor ok, pl én egy 3 éves agyonkarcolt 1000-szer megírt rw-re írtam, és mikor előszőr elindult 7-8-szor indítottam, most lehet ha kiirtam volna egy új rw-re hamarabb elindul, viszont ezt megcáfolja, hogy egy idő után elsőre elfogadja, ugyanez volt a soldiersnél, eleinte 3-szor kellett indítani mire elindul, ezt el is felejtettem, mert mostmár elsőre elindul mindig, szerintem ugyanez lesz a panzers is... -
dpe8 #1610 Nem is kell sok tank a "tigris a láthatáron" pályához. Én 2 db sherman-al nyomtam végig.
Ami kell az a nehéztüzérség. 4 ilyen ágyú és pillanatok alatt volt tigris, nincs tigris.
Én úgy oldottam meg, hogy előre küldtem egy járművet ami "javítható", (nem árt a nagy páncélzat) + egy javítókocsi. És míg a tigrisek ezt lövik a nehéztüzérség levadássza őket.
Igazán brutális nehéztüzérsége az oroszoknak van. van két jó kis csúzlijuk is, bár német oldalon még nem nyomtam. -
Rusy #1609 skorpio szerintem ha megy a soldiers ennek is mennie kell, mer t én is ugyanazzal az íróval olvasóval géppel próbáltam, egyedül az rw más úgyhogy szorítok neked szerintem az a baj... -
Rusy #1608 "Amúgy érdekes a hiba amivel leáll a védelem (Nem a Soldiers-ben mnegismert lemezkulcshiba, hanem a lemezolvasási hiba amiben a lemez eredetiségét vitatja... persze teljese joggal."
Igen és az a durva hogy ahányszor elindítod, mindeig megvan az esélye hogy nem fogadja el, pedig 2 perce elfogadta, nemtudom valamit biztos tárola gépen a védelem mer már sokadjára indítottam el, és szinte mostmár mindig elsőre elindul, a lemezellenőrzés nekem max 1 pertcig tartott, de mostmár mióta elhiszi az olvasó hogy eredeti , a másolásvédelem elején kb 5 másodperc és indul, igen nagyon durván lefogja a gép erőfprrásait, nekem nincs egerem mikor ellenőriz, de mondom mostanánban 5-15mp ha annál tovább pl 1 perc akkor tuti kiírja hogy hiba, megint rámész kulcs megadása, elfogad és akkor kb 5 mp és elindul... -
#1607 hát nem nagyon...pláne az amics pályáknál a "Tigris a láthatáron" vagy mi pályán....amikor előszőr találkozol tigrissel...feladat megtisztítani a várost,és északra menni a német támadást fenntartani....3-4 shermant küldtem rá egy tigrisre és egy sherman tuti leamortizálódik...és ez még csak az első 3 perc volt amikor átmegyek a folyón...Kurski csatáról nem is beszélve...vagy az ardenneki csata...király tigris vs firefly sherman...nem bírja sokáig... -
#1606 Jé Frici :)
Hát én is arra várok, hogy 1-2 ezressel lemenjen az ára, aztán megveszem, mert ez a javít - nem javít dolog nem állapot ... :(