Codename: Panzers - Phase One
-
Rusy #1618 hát nemtom, mindenki ezzel van oda hogy magyar fejlesztésű játék, vedd meg, namost van rálátásom a dolgokra, nem mondom meg hogy honna, ez nem így működik de nem ám, namármost a fejlesztő megcsinálja ajátéket egy FIX, AZAZ FIX, összegért, és azt tulajdonképpen a kiadónak eladja, csak fordítva van előszőr eladja aztán fejleszti ugye, mondok egy konkrét példát, a stormregion (nemtom mennyiér) mondjuk 10 millió forintért eladta a játékota codemastersnak, és kész ennyi, az hogy mennyi az eladás egy kurva fityinget nem jelent a stormregion-nak csak a kiadónak, jó nem mindenhol van így csak a magyaroknál, nagyob játékfejlesztők a saját játékukat adják ki nincs ilyen gond de ebben az esetben csak a codemasters bankszámlája hízik, ha segíteni akarsz a fejlesztőkön, mer itt mindenki ezzel van oda, írd ki cd-re és utalj át pl 5 ezer forintot a fejlesztők számlájára mer azt ők kapják meg, de most ne gyere nekem azzal hogy magyar fejlesztésű játék akkor vegyem meg...
NEM VAGYOK EREDETI JÁTÉK ELLENES, van eredeti játékom, amivel nagyon sokat játszottam neten, és mai napig játszok és teljes áron vettem meg a megjelenés napján, de a panzers, bár nagyon tetszik, nekem kb 40 óra játékidő, ha kétszer kijátszom 80, aztán polc a multija nem izgat fel, na mindegy off vége csak hagyjuk már ezt a dumát hogy segítsük a fejlesztőket, egyvalakit segítesz a kiadót, meg aki a másolásvédelmet kiatlálta, annak lehet többet fizettek mint a stormregionnak, úgyhogy ok akkor VEDD MEG NYUGODTAN HA TESTSZIK ÉS SZERINTED MEGÉRI, de hagyd ezt a dumát hogy a magyar fejlesztőket segíted...