Codename: Panzers - Phase One
-
Végigtoltam a demot.
Amit feltétlenül érdemes kipróbálni az a tutorial, majdnem olyan jó mint az az egyetlen pálya a demoban.
Rögtön magával ragadott a progi abban nem volt hiba.
Az egységek nagyon tetszettek, egyfolytában forgatgattam és zoomoltam. Ebben sem volt hiba.
Egy nagy negatívum. A javítás és lőszer utánpótlás. Jajjj!!!
Levegőben repkedő fogaskerekek. Mint a mesében. A SWINE-ban ez még elment, hisz az maga is egy mese, na de itt?! Ez óriási blama. A Blitzkriegben és a Sudden Strike-ban ez már jól megoldották. Szerelőkocsi két szerelő faszival, odamennek a tankhoz és már recseg is a racsnis kulcs. Ez viszont szörnyű.
Ez a vásárolgatás nem lenne rossz ötlet, csak magában foglalja a játék elfelejtését. Blitzkrieghez sorban jelennek meg a kiegészítők és a pályák, a Sud-hoz még mindig fabrikálnak kiegészítőt (pl. most jelent meg az új RWM 7.0 mod és a LongRange mod 1.7-es verziója) az új pályák meg naponta letölthetőek. Na de itt szerintem ez nem túl valószínű. Olyan érzésem van mint a AK vs. DS -al kapcsolatosan. Sokan végignyomjuk, nagyon tetszik, majd szép lassan elfelejtődik, pedig egy játék utóélete nagyon fontos, üzletileg is és játszhatóság szempontjából is.
Remélhetőleg nem lesz igazam és még 3 év múlva is jelennek meg hozzá kiegészítők és új pályák.