2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#165 "angol és magyar(!) nyelvű kiadásra a nyár végéig"
azért az angolt beszélik még pár fele, lehet több fele mint a németet no mind 1 németül is jöhet -
#164 Az még odébb van...:(( -
YencY #163 A HC gameren novemberi magyar megjelenést irnak. -
#162 Spehen nem jó sprechen.
Igen beszélek. -
#161 Codename: Panzers Mini Game -
#160 sprehen sie deutsch ? -
#159 Nekem mindegy én "megveszem" majd a németet.
-
#158 Én csak azt mondom, hogy:
KAPJÁK BE!!!
Németeknek május közepe, a balkánnak meg szeptember. -
#157 A Codename: Panzers hamarosan a boltokban
2004. május 20. 13:01, Csütörtök - Demkó Zsolt
Mielőtt mindneki rohanna a boltokba most szólok, hogy még csak a német verzió került mestercdre. Az angol és magyar(!) nyelvű kiadásra a nyár végéig, előreláthatólag szeptemberig még várni kell.
A magyar Stormregion az idei E3-on is ott volt a Codename: Panzers című II. Világháborús játékával, amelyet a német CDV Software fog kiadni. Így megjelent egy halom új kép, amelyeket meg is nézhettek itt a cikkben. Ha valaki nem hallott volna a játékról, akkor most neki elmesélem mi is lesz ez a játék.
A program a II. Világháború heves csatáinak hangulatát próbálja felidézni, a valós idejű harc városok szitává lőtt házai között, kietlen sztyeppéken és hó födte hegyi tájakon teljes 3D-ben tombol. Nekünk egy elit osztagot kell vezényelnünk, melynek tagjait több, mint száz fajta egységből válogathatjuk majd össze. Lesz köztük lángszórós osztag, Sztálin orgonája vagyis a Katyusa néven ismert rakéta-sorozatvető és a szövetségesek által rettegett, német Királytigris.
A grafikai motor a S.W.I.N.E.-ban már bemutatkozott, most továbbfejlesztve hajtja ezt a játékot. A talaj, az épületek, a részletekbe menően valósághű egységek, az effektek, sőt még a hangok is háromdimenziósak lesznek. A csapatunkat több, mint 50 hűen megalkotott járműből (tankok, páncélkocsik, vontatott és önjáró lövegek, teherautók, repülők) és gyalogságból (pl.: géppisztolyos, lángszórós, rakétavetős/páncéltörős, aknavetős) állíthatjuk össze. Az utóbbiak felszerelési tárggyal (pl.: rádió, távcső, gumicsónak) is elláthatóak lesznek.
Az egységek rendelkeznek látókörrel, hallókörrel (amikre az időjárás hatással van) és négy féle fegyverkezelési tapasztalattal. Kúsznak, lopakodnak, futnak és hasra vetik magukat ha a harci helyzet megkívánja. Pályán kívülről támogatást kaphatunk a nehéztüzérségtől, csatahajók ágyúitól, zuhanóbombázóktól, nehézbombázóktól és felderítő repülőktől. Az ellenséges egységek megsemmisítéséért és a küldetések céljainak teljesítéséért "dicsőség" pont jár, amiből újabb egységek igénylése vagy felújítása lehetséges.
A játékban három választható oldal lesz, a német, a szovjet és a szövetségesek. Mind a hármuk egyjátékos hadjáratait három hős története szövi át, amiket filmszerű animáció tár elénk majd folyamatosan. A multiplayer részben több fajta játékmód lesz, amelyek külön erre a célra készült pályákon játszhatók majd. A német verzió június 18-án kerül a boltokba.
Info:Supergamez :)
-
#156 Codename: Panzers GOLD
[2004-05-19 @ 20:19 - Berkenye]
Azt hiszem ez többeket érint, mint a mai nap előző aranyozós híre. Igen, a Codename Panzers aranylemezre került. Ám! Ez csak a német verzióra érvényes egyelőre. Jelenti a Gamigo. Ez a hír azonban bizakodásra ad okot, hogy borzasztóan nagyon hamarosan a nemzetközi, s különösképp a magyar nyelven beszélő Stormregion gyermek is elkészül! Bízzunk benne!!!
Info:Gamestar -
#155 egy kisebb bombázás. lol
+ 2 ! -
#154 szép az új előzetes
remélem nem olyan mint az amcsi film előzetesek a lényeget mutatják be a film meg totál béna -
#153 -
#152 akkor passz, próbáld végig az összeset :) -
#151 PCI -ban csak hangk van, semmi más. -
#150 télleg próbáld meg másik slotban (esetleg más kártyák helyét is variáld) -
#149 további ötlet ? -
#148 nem.
SBhez egy tavaly évvégi driver van, annál újabbat nem találtam. -
#147 ez is egy ötlet. mióta ez a hangkártyád van, került más cucc a gépedbe? az is lehet hogy csak a vindóz viccel, mint általában. -
#146 kiprobáltam alaplapi hanggal, és "VOÁLÁ" nem akad a videó és nincs furcsa zaj játék közben.
összeakadhat az SB -m vmivel ?
másik slotba átrakom, megjavulhat ? -
#145 Engem is ez idegesített a megvalósításban. A lőszer és a fogaskerék.
A DRvsAK esetében meg ugye kijött a pályaszerkesztő. Munkára fel!
-
#144 Végigtoltam a demot.
Amit feltétlenül érdemes kipróbálni az a tutorial, majdnem olyan jó mint az az egyetlen pálya a demoban.
Rögtön magával ragadott a progi abban nem volt hiba.
Az egységek nagyon tetszettek, egyfolytában forgatgattam és zoomoltam. Ebben sem volt hiba.
Egy nagy negatívum. A javítás és lőszer utánpótlás. Jajjj!!!
Levegőben repkedő fogaskerekek. Mint a mesében. A SWINE-ban ez még elment, hisz az maga is egy mese, na de itt?! Ez óriási blama. A Blitzkriegben és a Sudden Strike-ban ez már jól megoldották. Szerelőkocsi két szerelő faszival, odamennek a tankhoz és már recseg is a racsnis kulcs. Ez viszont szörnyű.
Ez a vásárolgatás nem lenne rossz ötlet, csak magában foglalja a játék elfelejtését. Blitzkrieghez sorban jelennek meg a kiegészítők és a pályák, a Sud-hoz még mindig fabrikálnak kiegészítőt (pl. most jelent meg az új RWM 7.0 mod és a LongRange mod 1.7-es verziója) az új pályák meg naponta letölthetőek. Na de itt szerintem ez nem túl valószínű. Olyan érzésem van mint a AK vs. DS -al kapcsolatosan. Sokan végignyomjuk, nagyon tetszik, majd szép lassan elfelejtődik, pedig egy játék utóélete nagyon fontos, üzletileg is és játszhatóság szempontjából is.
Remélhetőleg nem lesz igazam és még 3 év múlva is jelennek meg hozzá kiegészítők és új pályák. -
#143 nincs húzva. -
chuck #142 Vedd vissza alapra a procit. -
#141 hangkártya SB LIVE 5.1 Digital -
#140 az mitől van, hogy nálam mind a játék közben, mind a főmenüben rezgő,recsegő hangokat hallok ?
másnál is beszaggatnak a videók ? -
#139 Ez van! -
#138 Hát sajnállak hogy nem tetszik. Pedig jó lett nagyon. -
#137 Ti tudjátok!
Az, hogy azt mondja 25 egység, nem kapsz mást, mert kell a sok cécó egy rakat bazi nagy iconra - a javítás animtól, az elsősegélynyújtásig -; irreálisak a hangok, a tankra egy kiba mortar is veszélyes lehet; az, hogy be tudsz lépni a házba, és mást sem látsz, mint pif puf, de ugyanolyan, mintha nem mutatná belülről, a riflemanek géppuskás gyorsasággal tüzelnek stb ... (tőmondat rulez!), nos ez engem nem fog meg. Részemről csalódás.
Meglepődnék, ha el lenne cseszve a WW2RTS ...
-
#136 sehol...na
gugoló gyalogosok a nyílt aszfaltozott utcán cirka 1 méterre a tankom előtt elgyalogolnak, hány ember maradna szerinted ? (-1) -
#135 shol nem írtam -
#134 3P : ők azt irták, hogy ágyúval, nem azt hogy géppuskával :)) -
#133 Kracher az mit jelent? -
#132 Na srácok végigtoltam a demot CSAK katonákkal, ohne panzers. Hát egyáltalán nem volt nehéz, és sokkal feelingesebb volt :) A mortaros bakákat fedeztem géppuskatűzzel, a lángszórósok az épületekből füstölték ki az ellent, meg a tankokat hatástalanították, a rifemanek felderítettek, és 4 szakasznyi medic gondoskodott mindenki épéségéről :P -
chuck #131 Derékig érő fűben melyik tank ver ekkora port ? :)
Panzers lesz a király :-) -
#130 Csak hogy a tankokon van több gépágyú is, és a gyalogságra azzal szoktak lőni... -
#129 ReTek, Grebber>
Próbálj meg az életben rohangászó gyalogosokat 1 Tank ágyúval lelőni :)) nem fog sikerülni :)) -
#128 nem Panzers-nek inkább Infantry-nak kellene hívni, mivel a gyalogok túl erőssek pl.a tankok körül szaladgálnak és nem bírom lelőni őket -
#127 lehet szavazni, hogy tetszik a demo.
német tudás előny.
Codename: Panzers
Közvetlen link -
#126 na kiprobáltam a demót.Király game lesz.
Csak egy valamit nem értek hogy amikor már javába dúl a csata akkor az a tankom amibe a főemberem van mért nem lő?