PC-s újságok tesztje
  • kisqqcs
    Nos, először is szeretném mindenkinek megköszönni, aki elolvasta :)).
    Most pedig jöjjenek a hozzászólások:
    Hen-tes + többiek: Bocs a hibákért, most már ki vannak javítva. Ha valaki talál még benne, az írjon! Mea maxima culpa!
    magus: Dobj meg egy mail-lel es elkuldom. [email protected]
    Forrest Tomee: Nosz szerintem a papir ujsagoknak meglesz a helyuk. Egyet kell ertenem szabferrel, hogy vannak helyek, ahol nem netezhet, de mondjuk olvashatod az ujsagot. Raadasul neha egesz jo teljes jatekot adnak melle! A progikhoz meg annyit, hogy mivel otthon nicsen net, ezert amikor ujratelepitem a gepet, akkor letszukseglet valamelyik ujsag CD-je, mert azon ott van minden (vegul is elkezdhetnem levadaszni oket a netrol, de ha mar megvan, akkor minek?)
    Bocs, hogy neha hasznalok ekezetet, neha meg nem!
    szabfer: Mintavetel- teljesen igazad van, ugyanis a tesztre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy tokeletes. Azonben meg kell mondjam, hogy igy sem keves munka volt, raadasul neha igazan kellett gyozkodni magam, hogy csinaljam, mert nem lattam sok ertelmet :))).
    A rovatokkal nem ertek egyet. A kulvilag peldaul szerintem minden lapba kell! De ez szubjektiv velemeny, mint ahogy az is, hogy egy adott ujsag milyen minosegu. Leirhatnam, hogy szerintem ez ilyen jo, az meg olyan jo, de 1, nem nagyon ertek hozza - legfeljebb azt tudom mondani, hogy miert tetszik, 2, ilyenekkel vannak tele a levrovok ("kiraly az ujsag,...").
    Az iranyitott ertekelesrol nem tudok mondani semmit. Annal a par ujsagnal, amit kaptam, kikotottem, hogy igyekszem objektiv lenni, mire Ok azt mondtak, hogy Ok is igy csinaljak (na ez jo bonyolult volt- az a lenyeg, hogy nem mondtak meg, hogy ki nyerjen :))).
    A Haegemonia szerintem nem rossz, de en nem rajongok a stilusert! Az biztos, hogy gyonyoru!!!
    JoEmber: Tokeletesen igazad van. A kerdes viszont szerintem az, hogy megeri-e az embernek a 2 (vagy inkabb tobb) CD, meg a 32 oldal a +700 Ft-ot.
    Na, lehet vitatkozni!