PC-s újságok tezstje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és azért hülye, mert maga a szöveg olvasható mindkét módon, de az illat nem jön át a neten 😊
de egyetértek veled, könyvet én sem olvasnék monitoron (atyaisten), bár az újságok.... nemtom, általában csak 1-2 cikket olvasok el, szal azt neten is megtehetem, bár jobb érzés papírról olvasni
na ez csocso style volt 😊
Riszpekk
Persze mióta le lettem baszva itt az SG-n, hogy sztárolom a könyveket a filmekkel szemben, azóta csöndesebb vagyok ilyen kérdéseben - igazán sajnálom, hogy az átlagember baszik olvasni.
Hogy hogyan jön ide a "drámai, de hülye példa"? Kb. úgy viszonyul nálam az online olvasgatás a nyomtatott sajtóhoz, mint a puncis képek nézegetése az "igazi" nyalogatásához.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Most pedig jöjjenek a hozzászólások:
Hen-tes + többiek: Bocs a hibákért, most már ki vannak javítva. Ha valaki talál még benne, az írjon! Mea maxima culpa!
magus: Dobj meg egy mail-lel es elkuldom. [email protected]
Forrest Tomee: Nosz szerintem a papir ujsagoknak meglesz a helyuk. Egyet kell ertenem szabferrel, hogy vannak helyek, ahol nem netezhet, de mondjuk olvashatod az ujsagot. Raadasul neha egesz jo teljes jatekot adnak melle! A progikhoz meg annyit, hogy mivel otthon nicsen net, ezert amikor ujratelepitem a gepet, akkor letszukseglet valamelyik ujsag CD-je, mert azon ott van minden (vegul is elkezdhetnem levadaszni oket a netrol, de ha mar megvan, akkor minek?)
Bocs, hogy neha hasznalok ekezetet, neha meg nem!
szabfer: Mintavetel- teljesen igazad van, ugyanis a tesztre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy tokeletes. Azonben meg kell mondjam, hogy igy sem keves munka volt, raadasul neha igazan kellett gyozkodni magam, hogy csinaljam, mert nem lattam sok ertelmet 😊)).
A rovatokkal nem ertek egyet. A kulvilag peldaul szerintem minden lapba kell! De ez szubjektiv velemeny, mint ahogy az is, hogy egy adott ujsag milyen minosegu. Leirhatnam, hogy szerintem ez ilyen jo, az meg olyan jo, de 1, nem nagyon ertek hozza - legfeljebb azt tudom mondani, hogy miert tetszik, 2, ilyenekkel vannak tele a levrovok ("kiraly az ujsag,...").
Az iranyitott ertekelesrol nem tudok mondani semmit. Annal a par ujsagnal, amit kaptam, kikotottem, hogy igyekszem objektiv lenni, mire Ok azt mondtak, hogy Ok is igy csinaljak (na ez jo bonyolult volt- az a lenyeg, hogy nem mondtak meg, hogy ki nyerjen 😊)).
A Haegemonia szerintem nem rossz, de en nem rajongok a stilusert! Az biztos, hogy gyonyoru!!!
JoEmber: Tokeletesen igazad van. A kerdes viszont szerintem az, hogy megeri-e az embernek a 2 (vagy inkabb tobb) CD, meg a 32 oldal a +700 Ft-ot.
Na, lehet vitatkozni!
de amit mondtál, arra érdemes odafigyelni, ugyanis anno páran komolyan felháborodtak, amikor az irányított értékelésrõl beszéltem
pedig a dolog ilyen egyszerû, és ártatlan: az kapja a cikket, aki tutira odavan a játékért
és így már biztos a maximális pontszám anélkül, hogy pénz vagy fenyegetés szóba jött volna, és mindenki tiszta marad
és attól, hogy valaki mondjuk nagy rts rajongó, még nem biztos, hogy objektíven tud értékelni
de ez már csak gondolatroham, ne is figyeljetek rám 😄
Riszpekk
😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Riszpekk
Máglyára mindet!
😞
Szerintetek meddig fognak menni ezek az újságok?
Mert a neten minden infó beszerezhetõ egy játékról és
1. angolul elég sokan beszélnek.->ggmania stb friss infó.
2. a net is egyszer csak gyors és olcsó lesz sok embernek és akkor egyszerûbb lesz letölteni azokat a progigat amiket feltesznek a cd-re.
Vélemény?
ennyi helyesírási hibát még énse írok 😊
használj word-ot az kijavítja
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Riszpekk
Riszpekk
az UT2003 pedig lehet marha izgalmas, és biztos nagyon szép, de sem játékmenetben, de játékrendszerben nem hozott SEMMI újat
az a fizetett 91% pedig nevetségesen sok
meg lehet dicsérni, mert vannak érdemei, de max 80%, és akkor is nagylelkûek vagyunk
Riszpekk
"Úgy picsánrúgnám az agyad UT-ben, hogy elszálnál a Seychelle-szigetekig. Úgyhogy, KUSSSSSSSSSSS"
Ezt a szintet vártam. Majd ha az agyam 90%-a elsorvadt, akkor fogsz engem ilyen játékban látni.
Ha továbbra is vitatkozni szeretnél, regisztrálj egy nicket, és intelligens érvekkel cáfold meg amit állítok.
Ja, és ne hidd el, amit a Gamerben írnak, pénzt kapnak a jó értékelésért......
Riszpekk
amugy ut szar. quake rulz😊 nekem nem jott be anyira az ut. ut 2k3 meg 320*120 as felbontasban nem a legelvezhetobb...
2. Grafika.....
3. Grafika........
4. Grafika...........
5. Pfffffffff.......... Ez ugye vicc? Szerintem meg a wormsban sokkal jobb a rakétavetõ, na erre mit lépsz????
Ha neked ettõl jobb napod lesz, én kész vagyok elismerni, hogy grafikailag ez ma a csúcs. Csakhogy én nem ezt kérdeztem... Mint JÁTÉK, mi újat hozott???
és válaszolva a kérdésedre, a Q3 lószar újítást nem hozott, az is csak grafikailag volt elõrelépés
szomorúan tapasztalom, hogy egyesek mindenben az ellenséget keresik.... figyelj édes öcsém, a világ nem csak Q3 és UT rajongókból áll, van olyan is aki mindkettõtõl rosszul van, meg olyan is, aki mindkettõben szétlyuggatná azt a szakértõ arcodat......
Riszpekk
Riszpekk
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
😊
sztem ez JÉ ez jó ötlet 😄
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
olvasd végig a lapokat, és fejezd ki számokban a különbségeket
ne foglalkozz a háttérrel, mert úgysem látod át, velem egyetemben, én is csak töredékinformációkat tudok
Riszpekk
Amúgy egy eléggé optimista alkat vagyok (amit mások inkább naivitásnak neveznek 😊), így inkább arra gondolok, hogy adott esetben (pl. UT 2K3) a tesztelõ izlése nem egyezik az enyémmel.
és nem tudom neked bebizonyítani, hogy ez így mûködik, de ha körülnézel kicsit a laptulajdonosok kilétét illetõen, szemet szúrhat pár apróság
Riszpekk
Szóval szerintem egyetlen játékra sem lehet at mondani, hogy az biztos 90 felett teljesít (habár van egy fogadásom a DOOM 3-ra 😊)).
Riszpekk
a demoig jutottam el. Annyira csicsas hogy meg sem latom az ellent 😄
Az UT sokkal jobb volt
Az is fel szokott tûnni, hogy a cikkíró írja, hogy milyen rossz ez meg az a játék aztán a végén meg ad rá 8X százalékot.
Megmondva az õszintét én inkább csak azért veszem a lapot, hogy megtudjam, hogy mi jelent meg, illetve, hogy Õk hogyan látják az adott játékot. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy egy ember nem láthat egy játékot 99%-osnak, míg a másik szerint 50-et sem érdemelt volna. Például vegyük a repszimeket. Most nekem mondhatják, hogy ez ennyire jó, meg annyira valósághû, akkor sem valószínû, hogy nekem ez be fog jönni. Szóval, Freak, nem lehet, hogy ez egyszerûen amolyan "izlések és pofonok" dolog?
Freak