PC-s újságok tesztje
-
kisqqcs #7 K. András
Az hogy miért az egyzserű: Unom, hogy mindenki fikázza az adott újságot úgy, hogy mondjuk bele se nézett!A másik oka meg, hogy önző vagyok és szeretném tudni melyik a legjobb :))).
Hogyan: még eléggé ködösek az elképzeléseim, de úgy képzeld el, mint egy hardvertesztet. Lesznek szempontok: design, cikkek információtartalma, ár, CD tartalma, stb. Illetve lesznek csinos táblázatok: az újság X oldalából mennyi a hirdetés + ez százalékolva, meg ilyenek.
Azt hogy nem olvasom folyamatosan az nem igaz. Van egy, amit olvasok, de igazából nem vagyok annyira tőle elájulva, előtte pedig 4 évig ugyanazt az újságot vettem. Nem árulom el, hogy melyik a fenti kettő, de szerintem utána kellene eldönteni, hogy mennyire objektív a teszt.
Mondok egy példát: az egyik lap főszerkesztője írt, hogy menjek be és ad nekem 1 példányt ingyen. Erre én visszaírtam, hogy csak úgy fogadom el, ha Ő is elfogadja, hogy a teszt objektív lesz, tehát nem biztos, hogy az az újság lesz a győztes. Erre visszaírt, hogy Ők is így tesztelnek, így megkapom az újságot, akármi legyen is a teszt eredménye. Na erre mondom én, hogy van itt önbizalom :))).