- éjszakai nyomulás -
  • Lifeforce
    Na leírom a véleményem én is.
    Grafika nagyon szép.
    Pályák szépek és modtól függően nagyok és ha ez nem elég akkor a mapszerkeztővel nekiállhatsz készíteni egyet.
    Sok versenymod közül választhatsz gyorsulás, ütközés, menekülés üldözés...stb, úgy vélem az efajta versenyeken belül mindent kimerít.
    Nézzük a hátrányokat.
    Az irányításnál nincs semmi gond ha rájössz a játék hibájára.
    A játékban nem lehet kikapcsolni az egeret miközben a beállítások szerint ki van kapcsolva.
    Tehát mérgelődsz, hogy mi a fenéért lehet ilyen szarul irányítani az autót miközben mérgedben megmozdítod az egeret és lám csodát az autó most jobbra húz.
    Megoldás: egeret lerakod egy olyan helyre ahol nem lököd meg véletlen és bemész a játékban és úgy beállítod, hogy ne húzzon semerre.
    Következő dolog amit már jeleztek nekem.
    "nagyobb" pl: 1024*7668 felbontásban csak 32bites szinmélységü asztali beállításnál hajlanó elindulni.
    Azt hiszem ennyi amit írhat róla egy olyan ember aki nincs se az autós játékok ellen sem mellette.
    Sokan szeretnek belekötni a grafikába ezért belinkelek egy képet amit most csináltam és mindenki dötse el, hogy milyen a grafika amikor a háttérben lévő házak és emberek szépen kidolgozottak és az autón tükröződik a város fénye.