Mi értelme ennek a rohadt életnek??
-
Hát nem jelentettem be semmit se...
Nap mint nap irhatnák olyant amiket írtam...
van érteleme? elolvassa valaki, vagy szol hozzá? nem nagyon...
ha irnák akkor meg önsajnálatatás lenne, meg az hogy csak ismétlem magam...
akkor meg mindegy
a dolgok változtak változnak... én is változtam nem is keveset...
A legnagyobb probléma az, amit már irtam is párszor a döntésképtelenségem...
mégis hogy döntsek dolgokrol ha képtelen vagyok dönteni...
igen mondjuk ki várom a sült galambot...
Az egész olyan mint az időjárás... ingadozó... néha megfeledkezem a dolgokrol ám mégis ott vannak...
pl. alig fél órája értem haza, 5 elvoltam haveromal barátnőjével stb.
aha jó volt, meg is feledkeztem mindenről... ettől még azért a kezemen ott "vigyorognak" a vágások...
az, hogy új logom van... baj? mondtam volna azt benny-nek hogy köszi nekem ne csinálj mert lehet holnap már nem élek?
Nem teszek szinte semmit, mert nem tudok mit tenni a problémák egy részével a másik részével talán lehetne valait kezdeni de mégis félek bármit is tenni... hátha mégroszabb lesz...
szarbol várat nem lehet csinálni... (ja ha ilyenel jövök akkor meg meg se probálom.... :S )
"
Szerintem tökéletes példa vagy azokra az emberekre akik csak hobbiból és önsajnálatból csinálják ezt a depresszióimitálást"
Persze biztos nagyon ismersz...
ha igyvan akkor két nagy pofon meg egy vödör víz kellene... aztán észheztérnék...
de nem igy van...
Az elmúlt 2-2,5 hónapban anyámékal is mégszarabul vagyok, idő kérdése mikor vágnak ki itthonrol...
baszogat emg rugdal minden faszságért, ettől romlanak a dolgok, de minnél inkább romlanak a dolgaim annál ikább romlik velük is a kapcsolatom....
szar az egész...